Altyapı çalışması sonrası DNS çalışmıyor

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Discord kapatıldığından beri Windows ayarlarından yapılandırdığım Cloudflare DNS'i kullanıyordum ve her şeye sorunsuz giriyordum. Fakat dün "degerli musterimiz, sizlere daha iyi hizmet verebilmek amaciyla (xxxxxx ) No'lu internet hizmetiniz icin, 12.11.2024 - 12.11.2024 tarih araligindaki 02:00:00 - 06:00:00 saatleri arasinda iyilestirme calismasi yapilacaktir." SMS geldi ve sabah uyandığımda Discord'a giriş yapamadım. WARP kullanmadan girebiliyordum fakata artık giremiyorum. Arkadaşlarımla sırf oyun oynayan ve sohbet eden sade vatandaş bir öğrenci olarak soruyorum, sebebi ne olabilir, ne yapmış olabilir bu çok akıllı malum servis sağlayayıcı firmasında çalışan elemanlar?

DNS engellemesi yapılmış olabilir. DNS sızıntı testi yaparsanız hangi DNS kullandığınızı görebilirsiniz. Cloudflare çalışmıyorsa eğer AdGuard DNS deneyebilirsiniz.

Sızıntı gözükmüyor ama DNS engellemesi yapan elleri kırılsın. Bu ülkenin sorunları bu şekilde mi çözülecek, sonu yok bu işin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…