Altyapı çalışması sonucu 1.5 aydır internet yok

Caxierü

Centipat
Katılım
26 Kasım 2021
Mesajlar
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yaklaşık 1.5 ay kadar önce altyapı çalışması yaptılar mahallede ki hiç gerek yokken. O sıra biri herhalde bir kabloyu yanlış takmış bir şeyi yanlış yapmış yola asfaltı da döktüler hala çalışan bir şey yapan yok 1.5 aydır internet yok, Millenicom kullanıyoruz. Müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalışıyoruz bot açıyor 3 gün sonra gelecek internet diyor.

Gelmiyor, 3 gün sonra arıyoruz yine 3 gün sonra gelecek diyorlar. 1.5 aydır kullanmadımız internete bir de para ödüyoruz indirim yapıyorlar ya ben 1.5 aydır interneti kullanmıyorum ki neyin indirimi benim para ödemem lazım hala da bakıyorum kimse tekrar çalışma yapmıyor, kimse bir şey yapmıyor. Ben şu an bu durumda ne yapmalıyım? Nereye şikayet etmeliyim de internet gelsin? Parasında vesairede değilim ama artık internetin gelmesi lazım. 1.5 aydır hala bekliyoruz. Sizce ne yapmalıyım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bütün mahalle mi müzdarip bu sorundan?
Mahalenin bir kısmı bizim bina komple interneti yok

İnternetin gelmesini nasıl sağlayabilirim nereye şikayet etmeliyim müşteri hizmetleriyle konuşamıyorum sürekli bot açıuor arızanızın düzelmesi uzun sürecektir diyor ama bakıyorum çalışan yok ilgilenmiyorlar

Araştırdım biraz ama pek kayda değer bişey bulamadım
Sağolun bi deneyeyim
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı