Altyapı değişimi sonrası ISS önerisi

Kimliksizbiri

Decapat
Benim internetim yıllardır altyapı olmadığı için 10Mbps'lik Türk Telekom'du. Geçen hafta port eklemeleri ile VDSL2 alt yapısı geldi. Türk Telekom sitesinden sorgulandığında HiperNet alt yapısı yazıyor. 100Mbps'ye kadar destekliyor diyor. TurkNet'de sorguladığımda 35Mbps'lik paketi öneriyor isterseniz 10TL farkla 50Mbps'ye yükseltebilirsiniz yazıyor. Diğer Extranet, gibirnet gibi sitelerde altyapı sorgulandığında 72Mbps'ye kadar destekliyor yazıyor. Hangisine inanacağımı bilemedim. Sizce hangi operatöre geçeyim. Benim aklımda TurkNet vardı ama internet az veriyor ve 10TL fark alıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
TürkNet de hiçbir sıkıntı yok. 85 TL'ye 35 lik paket kullanıyorum ve her zaman 34.6 mbpslerde dolaşıyor hız testlerinde.
Edit: Regenaton adlı arkadaş bayadır kullanıyor galiba TürkNet'i hayırlı olsun.

Son düzenleme:
100 Mbps'ye kadar destekliyorsa ve 150 TL verebilirsen kesinlikle TTNET öneririm bende param olursa geçeceğim.

Hocam müşteri hizmetleri çok kötü.
Müşteri hizmetlerine bir iki defa işim düştü faturalandırma ile ilgili 24 saat geçmeden dönüş yapıyorlar. Altyapı zaten TT nin altyapısı. Bir sıkıntı yok, ama insanlar TT yi tercih ettikçe fiyatlar tekrar artacak kısır döngü işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…