Peki sizin alabileceğiniz maksimum hız neydi arayüzde gözüken?
@Research sabahtan beri 6-7 kere daha aradım durumu açıkladım, arıza kaydı oluşturuyorlar 1 saat sonra hız değerleri normal diye mesaj atıyorlar şaka gibi. Yahu 50'den 2.5'a düşüşünü bir ben mi görüyorum arkadaş. Velhasıl en son 3 saat evvel biraz da gerginlikle aradım Milleni'yi, çıkan kızcağız 50 Mbps yeterli gelmeli aslında neden 75 yaptınız ki, kalsaydı bence 50'de deyince dellendim, birazcık haşladım vaat ettiğinizi vermiyorsunuz, üstüne bir de insanı yalancı çıkartıp hızda sorun yok diyorsunuz diye, yine arıza kaydı açacağım dedi, ne yapıyorsanız yapın dedim, eve şimdi geldim, hızım eski değerlerde 45-50 arasına çıkmış geri fakat Milleni arayıp arıza kaydınız devam ediyor dedi, ne hikmetse, süreç devam ediyor bekliyorum bakalım, acaba diyorum hiç kurcalamayıp normal hızımda takılmaya devam mı etsem yoksa şansımı zorlasam mı bilemedim. Modem arayüzünde gözüken hızın üstüne kesin olarak çıkamıyorsak tarife sonrası dahi, hiç kasmayacağım aslında ama sabah ki oğlan evet efendim 65e kadar alırsınız dediği için aşka gelmiş durumdayım, hayırlısı.