Altyapı en fazla 12 Mbps destekliyor

Hocam öğlende Türk Telekom'u arasam ve altyapı istiyorum desem bir faydasiz olur mu veya CİMER'e mi yazmalıyım.
Sizdeki sorun şu, altyapınız sisteme yansımıyor. Size bir sorum olacak. Herhangi bir biçimde sokak adreslerinde değişim vs oldu mu? Atıyorum X Sokağı geçen adres birkaç yıl önce Y Sokağı'na vs bağlanmış olabilir mi?

Vodafone yanımda uygulaması kullanıyor musunuz? Herhangi bir faturanızı inceleyebilir misiniz? Fatura adresiniz ile sorgulama yaptığınız adres bir mi diye? Böyle sorun yaşayan kullanıcılar da olmuştu. Genelde fatura ve fatura üzerinde bulunan hizmet numarası ile hizmet taşıma pekala mümkün. Millenicom yetkilisi doğru söylemiş.

Bir de aldığınız hizmet ADSL mi yoksa Kablonet-SoL-Vodafone altyapısından Docsis/fiber hizmet mi alıyorsunuz?

-----------------------------

Eğer bu şekilde sorun çözemiyorsanız yetkili mercilerin işin içine girmesi gerekiyor. Yazacağınız mercileri kısaca aktarayım. Yazacağınız metni de oluşturalım aynı şekilde.

Twitter özel mesaj kısmında @TTDestek ve Sn Yusuf Kıraç'ın Twitter'ına (@krc_ysf) özel mesaj gönderin.

Sonrasında Sn Ümit Önal Bey'in özel iletişim mail adresi bulunuyor. Google'a yapacağınız küçük bir arama sonucunda bulacağınıza eminim. Buraya da aynı yakınmayı mail olarak göndereceksiniz.

En son olarak AÇIK KAPI, CİMER, BTK mercilerine de aynı yakınmayı ileteceksiniz.

Oluşturmanız gereken şikayet belgesi :

Sn yetkili

XXX adresinde ikamet etmekteyim/etmekteyiz. Altyapı sorunu yaşıyorum. Altyapı sorgulama sitelerinde altyapım kesinlikle görünmemektedir. Bu nedenle internet hizmeti alabilmem mümkün değildir. Büyük bir mağduriyet yaşıyorum. Altyapı talebimin değerlendirilmesini talep ederim. İrtibat : XXX

İlk öncelikle yardımcı olduğunuz için teşekkürler Türk Telekom altyapı yaparız dediler 2 yıl sürer en fazla dedi.
Şu an ki Vodafone'un iptal olmasını beklersem boş port olmadığı için internet taktıramıyacağım daha
Şu an kullandığım altyapı 16 Mbps destekliyormuş Max
Ve 16 Mbps 99 TL falan
Şimdi altyapı yaptırsam ayrı dert 2 yıl ne 2 yıla insan kendisi altyapı yapmayı öğrenir(!)

Mesajımı okuduysanız ben 2 yıl bekledim ve keşke beklemeseydim diyorum. O kişilere yazdığınız vakit yardımcı oluyorlar. Ev sizin ise başvuruyu yapın ve Twitter üzerinden o kişilere yazın. Lütfen o adımları uygulayın işinize yarayacaktır.

Güncel aboneliğinizi iptal ettirmeden , interneti kullanmaya devam edin. Olmuyor diyorlarsa farklı birisi üzerinden başvuru yaptırın altyapı için. Hem internetinizi kullanıyor olursunuz hem de altyapı için başvuru yapıp o kişilere yazıp şansınızı denemiş olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…