Altyapı FTTH fiber mi?

Hocam değerlerden çok memnunum aslında. Yüksek gbli şeyler kısa sürede iniyor. Benim en büyük isteğim oyunlarda düşük ping olmasaydı. Tekrar söylediğim gibi Valorant TR sunucusunda 6 ping alıyorum. İsterseniz yakın zamanda Cat6 ile deneyip tekrar değerleri buraya bırakayım.

Hocam sizi tekrar rahatsız ediyorum. Acaba paketi tam verimli kullanılmamasının sebebi bu mu?

@Dejuf

Dosya Ekleri

• maasüstü.png
    4,3 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:
Hocam sizi tekrar rahatsız ediyorum. Acaba paketi tam verimli kullanılmamasının sebebi bu mu?

@Dejuf
Sanmıyorum hocam her pakette "... e kadar" ifadesi yer alır zaten. Mesela 50'lik paket kullanan bir vatandaşın paketinin ismi "tam 50 Mbps" değildir. Orada daima "50 Mbps'e kadar" yazar. Sizin altyapınız FTTH olmasaydı "birkaç Mbps'lik kayıp normaldir" diyecektim de altyapı FTTH olduğu için dikkatimi çekmişti o kayıp. Ama dediğim gibi çok dert edilecek bir şey değil. Bir CAT6 kablo işinizi görür diye düşünüyorum.

hocam yeni bir konu açtım forumu çok meşgul ettim farkındayım ama sorunumu çözmek istiyorum açıkçası. İnternetimden genel olarak memnunum ama FTTH kullanırken paket kaybı yaşamak biraz üzdü beni açıkçası. Şu an çözüm önerisi olarak CAT6 kablosu alıp denememi söylüyorsunuz dimi. Hocam acaba gerçekten FTTH değil mi?

O konuya yazıyorum şimdi hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…