Çok garip bir sorunla karşı karşıyayım yeni taşındığım eve internet bağlatmak için ISS arıyordum. Tek tek sitelerden sorgulamaya başladım ama emin olamadım, her site farklı sonuç gösteriyordu, alabileceğim en yüksek hızı nereden öğrenebilirim?
Son olarak Türk Telekom sorgulamasında fibernet kullanabileceğim yazıyor.
Çok garip bir sorunla karşı karşıyayım yeni taşındığım eve internet bağlatmak için ISS arıyordum. Tek tek sitelerden sorgulamaya başladım ama emin olamadım, her site farklı sonuç gösteriyordu, alabileceğim en yüksek hızı nereden öğrenebilirim?
Altyapıdan sorumlu olan şirket TürkTelekom diye biliyorum yani TürkTelekomda ki sonuç doğrudur büyük ihtimalle ama yinede arkadaşın dediği gibi arayıp sormak daha iyi.
Altyapınızda hem Türk Telekom gigabit hem vdsl var. Diğer firmalar Türk Telekom’un onlara verdiği VDSL paketleri üzerinden satış yapıyor. Türk Telekom gigabit veriyor.
Türknet sadece kendi altyapısı 1000 Mpbs destekleyebiliyor. Maksimumda 100 Mpbs verebiliyorlar diye biliyorum, diğerleride bu mantıktadır büyük ihtimal.
Altyapınızda hem Türk Telekom gigabit hem VDSL var. Diğer firmalar Türk Telekom'un onlara verdiği VDSL paketleri üzerinden satış yapıyor. Türk Telekom gigabit veriyor.
TurkNet sadece kendi altyapısı 1000 Mbps destekleyebiliyor. Maksimumda 100 Mbps verebiliyorlar diye biliyorum, diğerleride bu mantıktadır büyük ihtimal.
Sanırım dediğiniz gibi oluyor teşekkürler yorumunuz için. TurkNet GigaFiber başvurusu yapsam çok uzun sürer mi getirmeleri Türk Telekom paketleri çok pahalı çünkü.
Sanırım dediğiniz gibi oluyor teşekkürler yorumunuz için. TurkNet GigaFiber başvurusu yapsam çok uzun sürer mi getirmeleri Türk Telekom paketleri çok pahalı çünkü.
Turktelekom altyapısından hizmet veren Netspeed öneririm size. Gigabit internet maalesef Turknet hariç diğer iSS'lerde çok pahalı. Netspeed 100mbps paketi işinizi görür diye düşünüyorum. Ping açısında da iyi bir ISS.