Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 19 Temmuz 2022 #11 Boş ver 8 Mbps gayet yeterli. Getirmeye yanaşmazlar.
FLocky Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2022 #12 Patrixcs dedi: Boş ver 8 Mbps gayet yeterli. Getirmeye yanaşmazlar. Genişletmek için tıkla... Valla adsl kullanmaktansa uydunet kullanırım daha iyi diye düşündüm en azından taahhüt yok başım ağrımaz
Patrixcs dedi: Boş ver 8 Mbps gayet yeterli. Getirmeye yanaşmazlar. Genişletmek için tıkla... Valla adsl kullanmaktansa uydunet kullanırım daha iyi diye düşündüm en azından taahhüt yok başım ağrımaz
Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 19 Temmuz 2022 #13 FLocky dedi: Vallahi ADSL kullanmaktansa UyduNet kullanırım daha iyi diye düşündüm en azından taahhüt yok başım ağrımaz. Genişletmek için tıkla... Uğraşma beya boş ver. Kafa yormaya değmez uğraşırsan baş ağrısı yapar sadece.
FLocky dedi: Vallahi ADSL kullanmaktansa UyduNet kullanırım daha iyi diye düşündüm en azından taahhüt yok başım ağrımaz. Genişletmek için tıkla... Uğraşma beya boş ver. Kafa yormaya değmez uğraşırsan baş ağrısı yapar sadece.