Öncelikle ben 6-7 yıldır köyde yaşıyorum ve altyapı yok. Kablolar çalınmış. 4 yıldır Superbox kullanıyorum. Onun dışında kablosuz internet çekmiyor. Daha önce Yusuf Kıraç'ı duymuştum ama şimdi Türk Telekom'dan ayrılmış. Altyapıyı nasıl getirtebilirim?
Telekom Müdürlüğüne gidin. Durumu anlatın. Aboneleri olacağınızı belirtin yoksa çok zor getirmezler. Ucuz bir pakette bir müddet takılırsın sonra başka ucuz ISS'na geçersin.
Telekom müdürlüğüne gidin. Durumu anlatın. Aboneleri olacağınızı belirtin yoksa çok zor getirmezler. Ucuz bir pakette bir müddet takılırsın sonra başka ucuz ISS'na geçersin.
Telekom Müdürlüğüne gidin. Durumu anlatın. Aboneleri olacağınızı belirtin yoksa çok zor getirmezler. Ucuz bir pakette bir müddet takılırsın sonra başka ucuz ISS'na geçersin.
Hocam İzmir'in göbeğinde oturuyorum bina 2 yaşında sıfır olarak aldık oturuyoruz buraya gelmiyorsa beklentini biraz aşağıda tut bence çünkü çalışmıyorlar.
Hocam İzmir'in göbeğinde oturuyorum bina 2 yaşında sıfır olarak aldık oturuyoruz buraya gelmiyorsa beklentini biraz aşağıda tut bence çünkü çalışmıyorlar.
Bende de şuanda süperbox var 1 tb kotalı sorsan çekmiyor internet inanılmaz kötü 2500 tl ödüyorum.
Diceksin ki şimdi 1tb nolacak ya nasıl yetiyor 1 ay diye başka okuyanlarda olursa onları da fikir sahibi yapayım.
İnternet çekmiyor çekmediği içinde bitmiyor 100 gb belki bitiyordur 1 ayda belki bitmiyordur.
Fıkralarla Türkiye ülkede internet alt yapısı inanılmaz derecede geride ki hangi alt yapı ileri düzeyde orası da tartışılır...............................