S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.755 Makaleler 13 Çözümler 20 26 Mayıs 2021 #11 millonertiger dedi: GigaFiber olabilir başka türlü altyapı çalışması yapmıyor TurkNet. Genişletmek için tıkla... YAPA da var.
millonertiger dedi: GigaFiber olabilir başka türlü altyapı çalışması yapmıyor TurkNet. Genişletmek için tıkla... YAPA da var.
XxToprakMamixX Megapat Katılım 2 Eylül 2015 Mesajlar 844 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #12 Benim de download 5 upload 0.5 Allah belalarını versin beni bu değerlere mahkum bırakanların. Bir video yükleyeceğim YouTube'a, 6 saat sürüyor.
Benim de download 5 upload 0.5 Allah belalarını versin beni bu değerlere mahkum bırakanların. Bir video yükleyeceğim YouTube'a, 6 saat sürüyor.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 26 Mayıs 2021 #13 Salih METİN dedi: Yapa da var. Genişletmek için tıkla... Bu giga fiber çalışması yapada santrale kadar Türk Telekom'un altyapısını kullanıyor.
Salih METİN dedi: Yapa da var. Genişletmek için tıkla... Bu giga fiber çalışması yapada santrale kadar Türk Telekom'un altyapısını kullanıyor.
Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 26 Mayıs 2021 #14 Salih METİN dedi: Yapa da var. Genişletmek için tıkla... Onu santralde yapıyorlar diye biliyorum.
X Xanap Picopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #15 TheKill dedi: TurkNet olmasa halimiz yaman keşke diyeceğim de bize gelmesi 2100 bulur Genişletmek için tıkla... Bende hiç tahmin etmedim beklemediğim anda geldi ama 1 sene sonra taşıncaz. Coolkaan123 dedi: Nereei hocam acaba orası? Genişletmek için tıkla... Küçükçekmece XxToprakMamixX dedi: Benim de download 5 upload 0.5 Allah belalarını versin beni bu değerlere mahkum bırakanların. Bir video yükleyeceğim YouTube'a, 6 saat sürüyor. Genişletmek için tıkla... Bende öyleyim şuan 6/0.60 2 ay sonra bitiyo Vodafone Türknet geçicem
TheKill dedi: TurkNet olmasa halimiz yaman keşke diyeceğim de bize gelmesi 2100 bulur Genişletmek için tıkla... Bende hiç tahmin etmedim beklemediğim anda geldi ama 1 sene sonra taşıncaz. Coolkaan123 dedi: Nereei hocam acaba orası? Genişletmek için tıkla... Küçükçekmece XxToprakMamixX dedi: Benim de download 5 upload 0.5 Allah belalarını versin beni bu değerlere mahkum bırakanların. Bir video yükleyeceğim YouTube'a, 6 saat sürüyor. Genişletmek için tıkla... Bende öyleyim şuan 6/0.60 2 ay sonra bitiyo Vodafone Türknet geçicem
C Coolkaan123 Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2015 Mesajlar 1.551 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #16 Xanap dedi: Bende hiç tahmin etmedim beklemediğim anda geldi ama 1 sene sonra taşıncaz. Küçükçekmece Bende öyleyim şuan 6/0.60 2 ay sonra bitiyo Vodafone Türknet geçicem Genişletmek için tıkla... Bağcılar tarafındayım bende, burayada gelse keşke 4 gözle bekliyorum.
Xanap dedi: Bende hiç tahmin etmedim beklemediğim anda geldi ama 1 sene sonra taşıncaz. Küçükçekmece Bende öyleyim şuan 6/0.60 2 ay sonra bitiyo Vodafone Türknet geçicem Genişletmek için tıkla... Bağcılar tarafındayım bende, burayada gelse keşke 4 gözle bekliyorum.
AlphaOMG Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Kasım 2013 Mesajlar 1.978 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #17 Türk telekom 24 Mbit VDSL internet paketini kullanıyorum. Aldığım hız bu. Xanap dedi: Bende hiç tahmin etmedim beklemediğim anda geldi ama 1 sene sonra taşıncaz. Küçükçekmece Bende öyleyim şuan 6/0.60 2 ay sonra bitiyo Vodafone Türknet geçicem Genişletmek için tıkla... Küçükçekmecenin neresi? Bende Küçükçekmecedeyim. Dosya Ekleri 21D15F17-92FC-433A-8F87-2345EDAB34FE.jpeg 46,2 KB · Görüntüleme: 60
Türk telekom 24 Mbit VDSL internet paketini kullanıyorum. Aldığım hız bu. Xanap dedi: Bende hiç tahmin etmedim beklemediğim anda geldi ama 1 sene sonra taşıncaz. Küçükçekmece Bende öyleyim şuan 6/0.60 2 ay sonra bitiyo Vodafone Türknet geçicem Genişletmek için tıkla... Küçükçekmecenin neresi? Bende Küçükçekmecedeyim.
KrcDesign Hectopat Katılım 12 Mayıs 2017 Mesajlar 138 Yer United States Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Designer, Programmer, Social Media Expert 26 Mayıs 2021 #18 TurkNet işini hakkıyla yapanlardan.
Wmir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 1.278 Çözümler 13 26 Mayıs 2021 #19 Gözünüz aydın, altyapı gelmiş.
X Xanap Picopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #20 AlphaOMG dedi: Türk telekom 24 Mbit VDSL internet paketini kullanıyorum. Aldığım hız bu. Küçükçekmecenin neresi? Bende Küçükçekmecedeyim. Genişletmek için tıkla... Yeşilova sen ? Emir02 dedi: Gözünüz aydın, altyapı gelmiş. Genişletmek için tıkla... GigaFiber mi ? Emir02 dedi: Gözünüz aydın, altyapı gelmiş. Genişletmek için tıkla... Bende daha dün babama dedim sözleşme bitiyor Millenicom'a geçeceğim diye ama şansa bak.
AlphaOMG dedi: Türk telekom 24 Mbit VDSL internet paketini kullanıyorum. Aldığım hız bu. Küçükçekmecenin neresi? Bende Küçükçekmecedeyim. Genişletmek için tıkla... Yeşilova sen ? Emir02 dedi: Gözünüz aydın, altyapı gelmiş. Genişletmek için tıkla... GigaFiber mi ? Emir02 dedi: Gözünüz aydın, altyapı gelmiş. Genişletmek için tıkla... Bende daha dün babama dedim sözleşme bitiyor Millenicom'a geçeceğim diye ama şansa bak.