Altyapı nasıl değiştirilir?

Mr.Joker09

Hectopat
Şu anda TTNET ADSL kullanıyorum. Paketin hızı 16 Mbps ama aldığım hız 4 Mbps. Bunun nedeninin altyapı yüzünden olduğunu tahmin ediyorum. 2-3 bina yanımızdaki binalarda fiber var ve bende binama fiber bağlatmak istiyorum. Nasıl bağlatabilirim bunun hakkında beni bilgilendirirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mahallede aynı paketi kullanmayı taahüt edecek 30-40 imza ile telekoma başvuru yapmak dışında yapabileceğiniz bir şey yok.

Bu aralar internet hızları düşük. Bu aralar mı düştü internet hızı yoksa hep böyle miydi ?

Apartman, mahalle genlince bir imza toplarsınız ve TürkTelekom'a dieğinizi iletirsiniz. Ancak öyle olur. Sırf 1 kişi için yapacaklarını zannetmiyorum.

Bu aralar internet hızları düşük. Bu aralar mı düştü internet hızı yoksa hep böyle miydi ?
Hep böyleydi.
Ve öğrendim yanımızda yeni yapılan sitelerde fiber var ama bizim binada yok mahallemizde var yani şimdi benim ne yapmam gerek.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…