Altyapı nasıl değiştirilir?

Mr.Joker09

Hectopat
Şu anda TTNET ADSL kullanıyorum. Paketin hızı 16 Mbps ama aldığım hız 4 Mbps. Bunun nedeninin altyapı yüzünden olduğunu tahmin ediyorum. 2-3 bina yanımızdaki binalarda fiber var ve bende binama fiber bağlatmak istiyorum. Nasıl bağlatabilirim bunun hakkında beni bilgilendirirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda TTNET ADSL kullanıyorum. Paketin hızı 16 Mbps ama aldığım hız 4 Mbps. Bunun nedeninin altyapı yüzünden olduğunu tahmin ediyorum. 2-3 bina yanımızdaki binalarda fiber var ve bende binama fiber bağlatmak istiyorum. Nasıl bağlatabilirim bunun hakkında beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Mahallede aynı paketi kullanmayı taahüt edecek 30-40 imza ile telekoma başvuru yapmak dışında yapabileceğiniz bir şey yok.

Bu aralar internet hızları düşük. Bu aralar mı düştü internet hızı yoksa hep böyle miydi ?

Apartman, mahalle genlince bir imza toplarsınız ve TürkTelekom'a dieğinizi iletirsiniz. Ancak öyle olur. Sırf 1 kişi için yapacaklarını zannetmiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı