Altyapı nasıl yaptırılır?

CncMinifix55

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Oturduğum binaya taşınalı 4 yıl falan oldu ve altyapı olmadığı için Superbox kullanıyorum ama Superbox fiyatları da çok artmaya başladı altyapı başvurusunu nasıl yaparım şartları neler bilgi verir misiniz? 3 sokak aşağıda Türk Telekom müdürlüğü var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba hocam başka bir forumdan alıntı yapıyorum ben bu şekilde dilekçe yazdım, tarih eklemeyi unutmayınız ve ayrıca kesinlikle dilekçe takip numarası isteyiniz:

''Xx Telekom müdürlüğü (bağlı olduğunuz) erişim planlama birimine;

XX adresinde ikamet etmekteyiz/etmekteyim. binamızda/binamda telekom altyapısı olmadığından hizmet alınamamaktadır. yeni abonelik başvuruları ve nakil talepleri yapılamamaktadır. Adresimize telekom altyapısı talep etmekteyiz/etmekteyim. Altyapı temin süreciyle ilgili bilgilendirmenizi arz ederim.

Toplu başvurularda eklenmesi gereken kısım:

Aşağıda isimleri, irtibat bilgileri ve imzalarıyla talepte bulunan bina sakinleri, x kişiyi vekil tayin etmiştir, altyapı temin sürecini vekilimiz takip edecektir.
Daire sakinleri isim soy isim telefon numarası imza:
Vekil tayin ederiz : isim soy isim telefon numarası imza : (vekil tayin edilen kişi yalnızca altyapı temin sürecini takip edebilir)''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…