Altyapı ne kadar internet destekliyor?

Efsane2512

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
No.1 - Koyu Siyah
03:00 ────────────● ∞
⇆ㅤ◁ㅤ❚❚ㅤ▷ㅤ↻
Birkaç ay önce eve internet bağladığımızda maksimum 24 MB desteklediğini 17MB internet bağlanabileceğini söylediler. Şimdi altyapıyı sorguladım ve HiperNet destekliyormuş, HiperNet 17MB'den daha fazladır herhalde. Nasıl paketimi yükseltebilirim?

1733694069665.png

Türk Telekom kullanıyorum.
Netspeed de 17MB diyor.

1733694490976.png

Birkaç ay önce eve internet bağladığımızda maksimum 24 MB desteklediğini 17MB internet bağlanabileceğini söylediler. Şimdi altyapıyı sorguladım ve HiperNet destekliyormuş, HiperNet 17MB'den daha fazladır herhalde. Nasıl paketimi yükseltebilirim?

Eki Görüntüle 2370286

Türk Telekom kullanıyorum.
Netspeed de 17MB diyor.

Eki Görüntüle 2370293

Muhtemelen HiperNet farkli bir isimdir sadece hocam Superonline gibi ancak ilk defa duyuyorum yani altyapı kontrolunu turknetten yapin maksimum kac oluyorsa ondan alin

Muhtemelen HiperNet farkli bir isimdir sadece hocam Superonline gibi ancak ilk defa duyuyorum yani altyapı kontrolunu turknetten yapin maksimum kac oluyorsa ondan alin.

1733695154166.png

TurkNet 50Mbps diyor.

Buradan sorgulama yapar mısınız?

Yine de 17 Mbps çıkarsa TT müdürlüğüne gidip dilekçe verebilirsiniz veya komşularla beraber imza toplayıp başvuruda bulunabilirsiniz.

1733695230286.png

Her yerde farklı bir şey söylüyor hocam anlamadım ben bu işi

@Efsane2512 Türknet'i arayıp sorun, 50 Mbps ise bağlarsınız ama değilse dediğim gibi komşularla beraber imza toplarsınız ve o şekilde müdürlüğe gidip başvuruda bulunursunuz. İşlemler bu şekilde daha hızlı olur.

Şu an.

@Efsane2512 TurkNet! İ arayıp sorun. 50 Mbps ise bağlarsınız ama değilse dediğim gibi komşularla beraber imza toplarsınız ve o şekilde müdürlüğe gidip başvuruda bulunursunuz. İşlemler bu şekilde daha hızlı olur.

Türk Telekom kullanıyorum TurkNet'e sorup abonelik yapılıyor mu bu şekilde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı