Altyapı ne kadar internet destekliyor?

Efsane2512

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
No.1 - Koyu Siyah
03:00 ────────────● ∞
⇆ㅤ◁ㅤ❚❚ㅤ▷ㅤ↻
Birkaç ay önce eve internet bağladığımızda maksimum 24 MB desteklediğini 17MB internet bağlanabileceğini söylediler. Şimdi altyapıyı sorguladım ve HiperNet destekliyormuş, HiperNet 17MB'den daha fazladır herhalde. Nasıl paketimi yükseltebilirim?

Türk Telekom kullanıyorum.
Netspeed de 17MB diyor.

Muhtemelen HiperNet farkli bir isimdir sadece hocam Superonline gibi ancak ilk defa duyuyorum yani altyapı kontrolunu turknetten yapin maksimum kac oluyorsa ondan alin

Hocam dayılar gibi gidin mağazaya kızım oğlum şöyle böyle diyin size yardımcı olurlar.

Muhtemelen HiperNet farkli bir isimdir sadece hocam Superonline gibi ancak ilk defa duyuyorum yani altyapı kontrolunu turknetten yapin maksimum kac oluyorsa ondan alin.

TurkNet 50Mbps diyor.

Her yerde farklı bir şey söylüyor hocam anlamadım ben bu işi

@Efsane2512 Türknet'i arayıp sorun, 50 Mbps ise bağlarsınız ama değilse dediğim gibi komşularla beraber imza toplarsınız ve o şekilde müdürlüğe gidip başvuruda bulunursunuz. İşlemler bu şekilde daha hızlı olur.

Şu an.

Türk Telekom kullanıyorum TurkNet'e sorup abonelik yapılıyor mu bu şekilde.

@Efsane2512 Taahhüt bitmedise cayma bedeli ödeyip geçebilirsin. Bazı firmalar cayma bedelini ödüyordu ama şuan böyle birşey varmı bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…