Altyapı öğrenme

Makaleler
2
Daha fazla  
İnternetten altyapı sorgulayınca(önerdikleriniz) ama gidip arayıp konuştuğumda orada altyapı yok denmekte bunu tam olarak nasıl anlayabilirim?
TürkNet düşünüyorum ama en ufak sıkıntı da bütün interneti mahvedecekler.
İnternetim: Türk Telekom.
Bir de logar kapaklarına Türk Telekom çalışması demişler altyapı mı çekiyorlar?
Fiber çekilmesini istiyor mahalle ama hiç çıt demiyorlar.
Bir de siz nasıl 5-6 upload alıyorsunuz. Ben daha 0.66 alıyorum bunu nasıl halledebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Altyapı sitelerine itibar etmeyiniz. Hiçbiri doğru değil.
Önceki cümleye itiraz edecek arkadaşlara: Sizin adresinizde doğru olabilir ama benimkinde hiçbiri doğru değil. Bu da yanlış olduğu anlamına gelir.
Fiber çekilmesini istiyor mahalle ama hiç çıt demiyorlar.
İstiyorsanız gidip topluca başvurun. Havaya söyleyince bir şey olmuyor.
O uploadı alanlar fiber sahipleri. Altyapıları çok daha iyisini destekliyor ama firma kısıtlıyor.

Altyapı yoksa veya aktif olmadıysa hız gözükmez.
0.66 upload alıyorsanız ADSL var demektir.

TT bu zamana kadar fiber çekmediyse direk olarak il müdürlüğüne gitmeniz gerekli. Umarım işten anlayan birine denk gelirsiniz yoksa 4 Mbps bile yeter diyen beyin yoksunu altyapı planlama bölümüyle karşılaşırsınız. 2009'dan beri fiber bekleyen biri olarak söylüyorum, bu kurumun batması dileğiyle...

TürkNet'i araştırınca 35Mbps destekliyor ama Vdsl bile bağlasam 35 in yanından geçmeyeceğini düşünüyorum. TürkTelekom'un lokasyonundan bakıyorum bizim ev aşağı doğru iniyor ama haritayı çizerken hata yapmışlar biz mobilyanın karşısındayız bizi mobilyanın yanına almışlar bu yüzden paketi yükseltmekte bile korkuyorum. Binanın telefon kutusu olsa bakacam ama telefon kutusunu bulamadım şaka gibi.
Vdsl bağlamak istiyorum ama telefon kutusunu bulamadım ilginç değil mi? Hocam zaten biz hep beyin yoksunlarıyla karşılaşıyoruz.

Yoksa veya aktif olmadıysa hız gözükmez.
Var olan fiberin altyapınız yoktur olarak görünmesine ne diyeceksiniz?
Bu tip siteler ya fi tarihinden kalma bilgileri kullanıyor, ya da onu bile kullanmayıp uydurma bilgiler içeriyor. 10 yıldır kullandığım internetimde altyapı yok diyor. 1 yıldır fiber olan yere ise yine altyapı yok diyor.

Benim attığım linkten sorgulayın ne çıkıyor ? @Hikmet Benol

Var olan fiberin altyapınız yoktur olarak görünmesine ne diyeceksiniz?
Bu konu TT'nin veya artık kim altyapı çektiyse onun suçudur, her binanın kendine has bir numarası var, bu numaraya mevcut altyapı tanımlanmaz ise fiber(ADSL, VDSL artık ne var ise) yok diye gözüküyor. 5dk bile sürmeyecek bir işlemdir. Bu nedenle hizmet alamayıp aylarca bekleyen kullanıcılar var. Sanırım BBK kodu olması lazımdı, yanlış hatırlıyor olabilirim.

İkinci hata ise sadece ISS'nin siteminde tanımlı olup BTK ile paylaşmaması nedeniyle ortaya çıkabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…