Altyapı olduğu halde yok olarak gözüküyor

BlueAim

Decapat
Makaleler
3
Daha fazla  

Aklınıza gelebilecek her yerden sorgulattım ama altyapım gözükmüyor. 1 ay önce sorgulattığımda çıkıyordu. Bunun için kimin ile iletişime geçmem gerekiyor?

Eki Görüntüle 2541485

Aklınıza gelebilecek her yerden sorgulattım ama altyapım gözükmüyor. 1 ay önce sorgulattığımda çıkıyordu. Bunun için kimin ile iletişime geçmem gerekiyor?
Altyapı/port yok diyor. Mevcut altyapıyı kullanabilmek için boşta bir port bulunmamaktadır. İki seçeneğiniz var: Ya mevcut bir portun boşalmasını bekleyeceksiniz ya da ekstra bir port açtırmak için başvuru yapacaksınız.

Eki Görüntüle 2541485

Boş port yoksa ondan olabilir. Şu an hangi internet servis sağlayıcısını kullanıyorsunuz?

Boş port yoksa ondan olabilir. Şu an hangi internet servis sağlayıcısını kullanıyorsunuz?

Şu an Netspeed ama TurkNet veya Millenicom'a geçmeyi düşünüyorum.

Babam bölge sorumlusu ile konuştu ama çözüme ulaşıldımı bilmiyorum.

Şu an Netspeed ama TurkNet veya Millenicom'a geçmeyi düşünüyorum.

Babam bölge sorumlusu ile konuştu ama çözüme ulaşıldımı bilmiyorum.

Churn ile geçiş yapabilirsin. 10 haneli XDSL'ya da hizmet numarası ile transfer başvurusu yapıyorsun. Bu sayede portunuda kaybetmiyorsun. Millenicom önermem.

Churn ile geçiş yapabilirsin. 10 haneli XDSL'ya da hizmet numarası ile transfer başvurusu yapıyorsun. Bu sayede portunuda kaybetmiyorsun. Millenicom önermem.

Hocam o zaman TurkNet'geçiş yaptırıyorum ama altyapının VDSL'den Fiber'e geçircekler onu bekliyorum.

Bizim normalde burası VDSL ama babam bölge sorumlusuna söylemiş FİBER altyapı getirileceği söylenmiş.

İlk olarak VDSL olarak geçiş yapın. Eğer fiber altyapı gelirse fiber için dönüşüm başlatabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…