liberalkarınca Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #1 Adres değiştirdik ve binada altyapı yokmuş Türk Telekom müşteri hizmetleri 2 yıla kadar ancak altyapı yapabileceklerini söylediler. 2 yıl internet olmadan yaşamak imkansız. Altyapı olmadan internet kullanabilir miyiz? Acil cevap bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Nisan 2021
Adres değiştirdik ve binada altyapı yokmuş Türk Telekom müşteri hizmetleri 2 yıla kadar ancak altyapı yapabileceklerini söylediler. 2 yıl internet olmadan yaşamak imkansız. Altyapı olmadan internet kullanabilir miyiz? Acil cevap bekliyorum.
Ivar Lothbrok Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 1.211 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #2 Kampanyalar - Turkcell Kampanyalarını Keşfet Her ihtiyacınıza uygun kampanyalar Turkcell'le yanınızda. Faturalı veya Faturasız tüm Turkcell kampanyaları şimdi keşfedin. www.turkcell.com.tr
Kampanyalar - Turkcell Kampanyalarını Keşfet Her ihtiyacınıza uygun kampanyalar Turkcell'le yanınızda. Faturalı veya Faturasız tüm Turkcell kampanyaları şimdi keşfedin. www.turkcell.com.tr
Neverchanges Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.978 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #3 Evet, superbox gibi hizmetler var ama çok pahalı gene de bakabilirsiniz.
Pilot18 Hectopat Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 684 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Gökyüzü 15 Nisan 2021 #4 Vodafone Red box gibi altyapı gerektirmeyen modemler var hızları da yeterli.
benmuhammed Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.532 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul - Turkey 15 Nisan 2021 #5 Neverchanges dedi: Evet, Superbox gibi hizmetler var ama çok pahalı gene de bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Aynısını yazacaktım .
Neverchanges dedi: Evet, Superbox gibi hizmetler var ama çok pahalı gene de bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Aynısını yazacaktım .
H HataVerenGuncelleme Hectopat Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 1.437 Çözümler 1 Yer EV 15 Nisan 2021 #6 Superbox var ama belli bir süre sonra %100'e yakın zam yapılıyor diye biliyorum.
bang1 Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 712 Çözümler 1 Yer DIO's Mansion Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #7 Turkcell Superbox deneyebilirsiniz.
liberalkarınca Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #8 Evet süperbox var ama gerçekten pahalı ve mecburuz sizce 15 mbps sınırsız paket mi? Yoksa 4.5g hızında kotalı paketler mi video izleriz sık sık
Evet süperbox var ama gerçekten pahalı ve mecburuz sizce 15 mbps sınırsız paket mi? Yoksa 4.5g hızında kotalı paketler mi video izleriz sık sık
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.431 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 15 Nisan 2021 #9 liberalkarınca dedi: Evet süperbox var ama gerçekten pahalı ve mecburuz sizce 15 mbps sınırsız paket mi? Yoksa 4.5g hızında kotalı paketler mi? Video izleriz sık sık. Genişletmek için tıkla... 3Mbps olsun kotalı olmasın...
liberalkarınca dedi: Evet süperbox var ama gerçekten pahalı ve mecburuz sizce 15 mbps sınırsız paket mi? Yoksa 4.5g hızında kotalı paketler mi? Video izleriz sık sık. Genişletmek için tıkla... 3Mbps olsun kotalı olmasın...