Altyapı olmadan internet sağlayan firmalar

mühendis52

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, bulunduğum evde ev hattı yok binaya gelen bir altyapı yok diye biliyorum. İnternette altyapı olmadan airfiber hizmeti veriliyormuş ama hangi firmalar orduda hizmet sağlıyor bilen biri yazabilirse memnun olurum.

Not: Evde altyapı olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?

Google'a altyapı sorgulama yaz, çıkan ISS'lerin sitesinde adresini girerek olup olmadığını öğrenebilirsin. Yanlış anlamadıysam.

Superbox dışında başka önerebileceğiniz yok mu? Türk Telekom'dan sorguladığımda bulunduğum adresde altyapı var ama eve giden herhangi bir ADSL kablosu ya da telefon hattı yok onu demek istedim.

Superbox dışında başka önerebileceğiniz yok mu? Türk Telekom'dan sorguladığımda bulunduğum adresde altyapı var ama eve giden herhangi bir ADSL kablosu ya da telefon hattı yok onu demek istedim.
O zaman onu bir elektrikçi vasıtasıyla sizin çektirmeniz gerekir. Çok tuzlu değil ücretleri metresi 2 tl civarında olur.

Yanlış mı anlattım bilmiyorum ama demek istediğim şu köyde evimiz var TürkNet vb. firmadan internet altyapısı sorguladığımda var 16 Mbit hıza kadar fakat eve giden ADSL kablo ya da telefon hattı telefon ile ilgili hiçbir şey yok yani ev telefonu olmadan kurulum yaptırsam splittere gidecek olan telefon kablosu yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı