phenex Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 674 Çözümler 1 6 Ocak 2022 #11 İlgili kuruma dilekçe yaz fakat çok bir şey çıkacağını sanmıyorum, bekleyeceksin gibi.
MobilRadar Hectopat Katılım 19 Temmuz 2021 Mesajlar 743 Çözümler 4 6 Ocak 2022 #12 phenex dedi: İlgili kuruma dilekçe yaz fakat çok bir şey çıkacağını sanmıyorum, bekleyeceksin gibi. Genişletmek için tıkla... En olumlusu Türk Telekom, o getirirse yaşadı. Çoğu minik-orta-büyük ISP'ler Türk Telekom'a bağlı.
phenex dedi: İlgili kuruma dilekçe yaz fakat çok bir şey çıkacağını sanmıyorum, bekleyeceksin gibi. Genişletmek için tıkla... En olumlusu Türk Telekom, o getirirse yaşadı. Çoğu minik-orta-büyük ISP'ler Türk Telekom'a bağlı.
B BrokenHeartS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2018 Mesajlar 1.731 Çözümler 9 6 Ocak 2022 #13 Bulunduğunuz bölgede diğer binalarda fiber mevcut ise başvuru sonrası getirirler. TT başvuruyu zorlayın mutlaka getiriceklerdir.
Bulunduğunuz bölgede diğer binalarda fiber mevcut ise başvuru sonrası getirirler. TT başvuruyu zorlayın mutlaka getiriceklerdir.