Frsta Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Temmuz 2024 #1 Ne yapabilirim Magnet ve Superbox'tan başka radyolink metro internet gibi şeyler varmış, başka alternatif önerir misiniz? Hatfiber nasıl kullanan var mı? Son düzenleme: 3 Temmuz 2024
Ne yapabilirim Magnet ve Superbox'tan başka radyolink metro internet gibi şeyler varmış, başka alternatif önerir misiniz? Hatfiber nasıl kullanan var mı?
Pon Picopat Katılım 3 Temmuz 2024 Mesajlar 128 Yer İzmir/Bornova Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 3600 6-Core Processor 4.2 GHz , 16 GB RAM , 240 GB SSD , 2TB HDD , GTX 1650 Super , Windows 11 Home Cinsiyet Erkek Meslek Mobilya Ve İç Mekan Tasarımı 3 Temmuz 2024 #2 Uzaynet bakabilirsin fakat kurulumda baya ekipman bedeli alıyorlar.
Frsta Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Temmuz 2024 #3 Pon dedi: Uzaynet bakabilirsin fakat kurulumda bayağı ekipman bedeli alıyorlar. Genişletmek için tıkla... Hiç tecrübe ettiniz mi performansı nasıl pingi falan, çok rekabetçi oyun oynamasam da Online oyunlarda hareket edebiliyor olmak iyi olur.
Pon dedi: Uzaynet bakabilirsin fakat kurulumda bayağı ekipman bedeli alıyorlar. Genişletmek için tıkla... Hiç tecrübe ettiniz mi performansı nasıl pingi falan, çok rekabetçi oyun oynamasam da Online oyunlarda hareket edebiliyor olmak iyi olur.
Pon Picopat Katılım 3 Temmuz 2024 Mesajlar 128 Yer İzmir/Bornova Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 3600 6-Core Processor 4.2 GHz , 16 GB RAM , 240 GB SSD , 2TB HDD , GTX 1650 Super , Windows 11 Home Cinsiyet Erkek Meslek Mobilya Ve İç Mekan Tasarımı 3 Temmuz 2024 #4 Frsta dedi: Hiç tecrübe ettiniz mi performansı nasıl pingi falan, çok rekabetçi oyun oynamasam da Online oyunlarda hareket edebiliyor olmak iyi olur. Genişletmek için tıkla... Daha önce kullanan görmedim sadece sağlayıcıyı biliyorum kesin bir şey söyleyemem.
Frsta dedi: Hiç tecrübe ettiniz mi performansı nasıl pingi falan, çok rekabetçi oyun oynamasam da Online oyunlarda hareket edebiliyor olmak iyi olur. Genişletmek için tıkla... Daha önce kullanan görmedim sadece sağlayıcıyı biliyorum kesin bir şey söyleyemem.