Altyapı olmayan evde nasıl internet alınır?

Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem MSI RX 6800 Gaming Z Trio 16GB | Ryzen 5 7600 | 32 GB 6000MHz DDR5 Ram | Monitör Dell S2721DGFA 27" 2K 165hz IPS | Klavye Theory TH80 Pro | Mouse Razer Viper V3 Pro
Merhaba arkadaşlar. Muhtemelen yakın zamanda taşınacağım, yeni evde internet altyapısı yok diye biliyorum, eğer yoksa nasıl işliyor bu süreç? Bu evdeki internetim kötü (30Mbps) yeni evde nasıl güzel bir internete sahip olabilirim?

Yaşadığınız bölgedeki en iyi internet sağlayıcısı ile görüşün internet bağlatması için ekip gönderirler hat yoksa hat çekmeleri için talep edin hat çekiyorlar ben öyle yapmıştım.

Merhabalar, bizim eski yaşadığımız mahallede de böyle bir durum vardı. Biz Turkcell Superbox kullanıyorduk fakat diğer internet paketlerine nazaran pahalı kalıyordu.

Merhabalar, bizim eski yaşadığımız mahallede de böyle bir durum vardı. Biz Turkcell Superbox kullanıyorduk fakat diğer internet paketlerine nazaran pahalı kalıyordu.
Turkcell superboxa bakabilirsin.
Ben geçici çözüm istemiyorum. Kalıcı internet nasıl baglatabilirim onu soruyorum.

Teşekkürler. Hat eskiyse yeni hat çekilebilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…