Altyapı olmayan eve internet bağlatmak

Mr.Eerdem0

Centipat
Daha fazla  
Merhaba mahallemde altyapı yok. Şu an Superbox kullanıyorum ve 500 GB sınırlı paketine 1500 TL veriyoruz. Magnet ve redboxa başvurduk vermiyorlar. Sadece Superbox var. Önerilerinizi bekliyorum. Yıl 2025 iken böyle bir internet erişimine sahip olmak çok gülünç.

Son düzenleyen: Moderatör:
aynı durumdayım, ben de alternatiflere bakıyorum. nerede ikamet ediyorsunuz da redbox vermediler?

superboxtan memnun musunuz? oyun performansı vs

Aynı durumdayım, ben de alternatiflere bakıyorum. Nerede ikamet ediyorsunuz da Redbox vermediler?

Superbox'tan memnun musunuz? Oyun performansı vs.

Superbox'tan memnunum tek sorunu sınırlı ve pahalı olması Gaziantep merkezde oturuyorum Redbox vermiyorlar.

Superbox'tan memnunum tek sorunu sınırlı ve pahalı olması Gaziantep merkezde oturuyorum Redbox vermiyorlar.

Bende de altyapı yok önceden Superbox vardı çok iyiydi ama pahalıydı Redbox vermediler bizim buraya sonra da Türk Telekom magnete geçtim sınırsızı aylık 1200 TL benim burada iyi çekiyor ama başka yerlerde farklılık gösterir sizin orada Türk Telekom hattı iyi çekiyorsa kullanılabilir.

Hocam ne kadar hız alıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…