Altyapı olmayan eve internet önerisi

sprons

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaslar benim şu an da Türk Telekom kullanıcısıyım ama 10 Mb/s alıp 400 KB indirme hızı alıyorum ethernet kablosuyla.
Sizin kullanıp memnun olduğunuz TürkNet, Turkcell vb. ev interneti önerisi olan var mı 200 TL bütçem var yeter ki oyun indirirken vb. sıkıntı çıkarmasın ve yavaş indirmesin.
Şimdiden tesekkurler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bolgende VDSL var mı bakman lazim. Turknet'in sitesinde ne hız alırım diye bir bölüm var ordan sorgula kendi adresini. Veya türk telekomu ara sor VDSL var mı diye. Eğer yoksa tek çare superbox veya Uydunet.

Hocam Superbox alsanız bile 200 TL'lik paketi limitsiz 10 Mbps'e kadar veriyor yani gene düşük bir internet hızı şöyle bir farkı olur upload hızı yüksek olacaktır ve oyunlardaki ping miktarı bayagı düşücektir bilmenizi istedim.

Bolgende VDSL var mı bakman lazim. TürkNet'in sitesinde ne hız alırım diye bir bölüm var oradan sorgula kendi adresini. Veya Türk Telekom'u ara sor VDSL var mı diye. Eğer yoksa tek çare Superbox veya UyduNet.

TürkNet'te 13 mb/s aliyorum ve VDSL var burada ama fiber kablo 500 ile 700 metre kadar yakinlasmis.

Hocam ilk önce altyapı durumunuzu teyit edin. Diğer firmalar sadece Türk Telekom üzerinden hizmet veriyor. Altyapı kuramazlar. Bir de şöyle bir durum var. Bir firma da olan port diğerinde olmayabilir. Superbox 10 Mbps download, 10 Mbps upload veriyor. Bence pahalı. UyduNet olarak bakabilirsiniz. Bu seçenek de ucuz değil.

UyduNet yani Kablonet her şehirde bulunmuyor eğer bulunuyorsa kat kat daha ucuza daha iyi bir hizmet alabilecegini düşünüyorum.
Kablonet Alt Yapı Sorgulama | Türksat Uydunet Kablo TV 0 850 888 0 126 buradan adresinizi noktası noktasına girip çıkan sonucu bizimle paylaşır mısınız?

Hocam benim dediğim farklı. Çanak anten üzerinden internet sağlayanlar var. Sizin dediğiniz Kablonet. Uzaynet gibi firmalar var. Çanak anten kurup hizmet sağlıyor. Elbette Kablonet daha uygun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…