Altyapı olmayan mahalleye altyapı getirtme

İbrahimkaya1

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Artık çıldıracağım. Çanak interneti kullanıyorum mecburiyetten ama girmediğim günah kalmıyor. Artık mahallemize bir altyapı getirtmek istiyorum. Manisa alaşehir'in bir mahallesinde yaşıyorum. Mahallemize kabloyla sağlanan hiçbir internet erişimi yok. Herkes çanak interneti kullanmaya mecbur. Fiber falan değil normal bir kablolu internetim olsa yeter. Artık CS:GO'da 150 üzeri ping, %35 üzeri loss ve %60 choke görmek istemiyorum. Upload ve download zaten yok denecek kadar berbat. Ne olur yardımcı olun sesimizi kime duyurabiliriz ? Çok şey değil 3-4 MB upload, 20 25 MB download ve CS'de 60 70 ping alsam yeter.

Bizim mahallede de yoktu apartmanin altyapisida once işe komşularla başladım sarı fiber kablo çektirdik. Sonra BTK'ya her gün sikayet yazdim en aonunda geldi apartmanla görüstüler çogunluk internet alinca seve seve çektiler.

Bölgeye hangi ISS bakıyorsa, onun il müdürlüğüne ya da belediyenin şikayet bölümüne yazabilirsin.
Son çare Cimer. Ama onlarda zaten belediyeye yönlendirecektir.

@Alfa Prime
Bölgeye hangi ISS bakıyorsa, onun il müdürlüğüne ya da belediyenin şikayet bölümüne yazabilirsin.
Son çare Cimer. Ama onlarda zaten belediyeye yönlendirecektir.
Kusura bakmayın bilmiyorum, ISS nedir? Bu arada mahallem Alaşehir Piyadeler mahallesi. Eskiden köydü. Komple köyde altyapı yok. Köyde çok fazla hane çanak interneti kullanıyor. Yani talep olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…