Altyapı olmayan yerde ne kullanılabilir?

Nertanami

Centipat
Daha fazla  
Ben depremzedeyim. Hatay'da konteynerda kalacak gibi duruyorum ve internet altyapısı yok. Oyunlarda ve diğer işlemlerde sıkıntı yaşamadan kullanabileceğim bir internet sağlayıcısı var mı?

Eskiden vın vın diye bir alet vardı flash belleğin içinde internet gibi bir şeydi belki hala vardır bir araştırın. Bir de Turkcell Superbox'a bir bakın.

Eskiden vın vın diye bir alet vardı flash belleğin içinde internet gibi bir şeydi belki hala vardır bir araştırın. Bir de Turkcell Superbox'a bir bakın.
Var hala amcam bahçede onu kullanıyor ama tarifeler pahalı ve internet baya yetersiz günlük kullanıcı için şahsen ben son ay 221 gb kullanmışım bilgisayarda hadi en düşük 50 gb kullanalım diyelim onun da tarife fiyat bilgisini araştırman lazım

Hem Turkcell hem Türk telekom internetinde ping sorunları yaşar mıyım bir de ikisinde de limitsiz internet faturalarında 15 mbps 12 mbps hızları var ama fiyat farkları çok yüksek bu neden olabilir?

Turkcell Superbox'ta ping sorunları yaşar mıyım Online oyunlarda Valorant LoL vb.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…