efraimsi Centipat Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 14:03 #1 Deprem bölgesine taşındık. TOKİ'lerde yaşıyoruz ama maalesef ki hiçbir türlü altyapı yok. Superbox ve magnet için de aradım onlarin dahi altyapısinin olmadığını söylediler. Yani 4.5 g yokmuş mahallede. Çözüm önerisi sunabilir misiniz?
Deprem bölgesine taşındık. TOKİ'lerde yaşıyoruz ama maalesef ki hiçbir türlü altyapı yok. Superbox ve magnet için de aradım onlarin dahi altyapısinin olmadığını söylediler. Yani 4.5 g yokmuş mahallede. Çözüm önerisi sunabilir misiniz?
S Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.541 Makaleler 5 Çözümler 273 Pazartesi 14:22 #2 Uydu internetini araştırdınız mi?
efraimsi Centipat Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 14:28 #3 Sakuya Izayoi dedi: Uydu internetini araştırdınız mi? Genişletmek için tıkla... Sordum hocam maliyetli biraz. Başka bir çözüm yok herhalde değil mi?
Sakuya Izayoi dedi: Uydu internetini araştırdınız mi? Genişletmek için tıkla... Sordum hocam maliyetli biraz. Başka bir çözüm yok herhalde değil mi?
S Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.541 Makaleler 5 Çözümler 273 Pazartesi 14:28 #4 @efraimsi Mobil internet kullanmak dışında benim aklıma başka bir şey gelmedi efendim.