Altyapı olmayan yere internet hattı çekilebilir mi?

Makaleler
1
Dostlar evimizde altyapı yok. Az ileride direk var, internet hattı çekebilir miyim oradan? Yani ben çekmeyeceğim Türk Telekom'a söyleyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teoride evet fakat uygulamada koca bir hayır maalesef. Bütün daireden imza toplasanız bile internetin size ulaşması en az 2-3 ay sürecektir diyebilirim. Bu söylediklerim genel forum analizi ve tecrübelerden gelmekte.

Ms artışı olabilir altyapı olmadığından hele bir de Türk Telekomsa...

Yeterli sayıda talep gelirse mümkün ancak Türk Telekom bu konuda oldukça sancılı. Araya tanıdık falan girerse birkaç günde halledilebilir.

Hocalarım bizim dairenin dışardınan içeri kablo giriyior DSL bu ne oluyor ne anlama geliyor yani.

Anladığım kadarıyla VDSL altyapınız var yani bahsettiğiniz direğe kadar fiber ile geliyor, direkten evinize bakır kablo ile geliyor. Eğer mesafe kısaysa fiber çektirmenizin çok bir etkisi olacağını düşünmüyorum.
VDSL altyapınızın olup olmadığını TurkNet Netspeed gibi firmaların sitelerinden sorgulayabilirsiniz.

Direkt TTKOM'un il bölge müdürlüğüne gidip talepte bulunmanızı tavsiye ederim. Gerekirse direk dikip port koyarlar.

Maalesef hiç altyapı gözükmüyor ama eve DSL kablo giriyor onu anlamadım.

Maalesef hiç altyapı gözükmüyor ama eve DSL kablo giriyor onu anlamadım.

Eviniz yeni mi? Muhtemelen evlere kablo çekilmiştir ancak binanın altına kutu yerleştirilmemiştir. Onu da Türk Telekom'un yapması gerekiyor işte, sıkıntılı olan kısım orası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…