Altyapı olmayan yere internet nasıl çekilebilir?

hudut34

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba,
Yeni eve taşındık, eski evde 75Mbps TurkNet kullanıyordum fakat nakil işlemi yapmaya çalıştığımda yeni evde altyapı olmadığını öğrendim, diğer operatörlerden de sorguladığımda durumu netleştirmiş oldum. Altyapı yok henüz arkadaşlar.
Bana 2-3 aylığına ya da belki memnun kalırsam Max 1 yıllığına kablosuz bir çözüm lazım ve kotası sınırsız ya damin 200GB vb olması gerekli.
Bu konuda yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.
Özellikler bu şekilde interneti olan ve deneyim sahibi arkadaşlar F/P olarak en iyi çözümü önerebilirse mutlu olurum.

Saygılar iyi sosyaller efenim.

evet
Turkcell Superbox'ya da Türk Telekom magnet dışında pek seçenek yok gibi. Onların da fiyatı makul değil ama yapacak bir şey yok. Taşındığınız bina yeni mi?
hocam bina yeni hatta daha iskanı bile gelmemiş 2 aya gelir dedi mütahit.
İnterneti sormadım sadece fiber hat çektiğini gördüm sarı fiber kablolar döşeli ama en alt katta hepsinin ucu açıkta, daha bağlanmamış belli ki.

Evet.

Hocam bina yeni hatta daha iskanı bile gelmemiş 2 aya gelir dedi mütahit.
İnterneti sormadım sadece fiber hat çektiğini gördüm sarı fiber kablolar döşeli ama en alt katta hepsinin ucu açıkta, daha bağlanmamış belli ki.

Anladım hocam. Yeni binalara genelde FTTH fiber altyapı çekiyorlar. Size de FTTH gelecek demek ki şimdiden hayırlı olsun. Altyapı gelene kadar dediğim şekilde yapabilirsiniz.

Anladım hocam. Yeni binalara genelde FTTH fiber altyapı çekiyorlar. Size de FTTH gelecek demek ki şimdiden hayırlı olsun. Altyapı gelene kadar dediğim şekilde yapabilirsiniz.
Teşekkürler hocam evet ben de umutluyum o yönden ama şimdilik bir çözüm gerekiyor bakalım halkledicem bir şekilde.
Yine de bizim bilmediğimiz bir çözüm önerisi yapabilşecek varsa açığım.

Yeni inşaatlarda müteahhitin her olası aboneye (daireye) fiber optik kablo çekip dahili tesisatı hazır ahle getirmesi zorunlu. Ama aynı zamanada Türk Telekom'a da talep açıp o yeni binaya FTTH/GPON hizmeti getirilmesini istemeye de zorunlu. Müteahhit böyle bir talepte bulunmuş mu, yoksa uğraşmamak için yan mı çizmekte? (Binanın iskanı olup olmaması TTelekom'u ilgilendirmiyor...)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı