Shriena Kilopat Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 423 Çözümler 3 5 Mayıs 2021 #21 Bizim binamız yeni yapıldığı için altyapımız yoktu, başvurduk ve yaklaşık 9-10 ayın sonunda altyapımız tamamlandı.
Bizim binamız yeni yapıldığı için altyapımız yoktu, başvurduk ve yaklaşık 9-10 ayın sonunda altyapımız tamamlandı.
Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.416 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Mayıs 2021 #22 Shriena dedi: Bizim binamız yeni yapıldığı için altyapımız yoktu, başvurduk ve yaklaşık 9-10 ayın sonunda altyapımız tamamlandı. Genişletmek için tıkla... Biz başvurduk. 2 gün sonra VDSL altyapı oldu ama 5 aydır port için bekliyoruz.
Shriena dedi: Bizim binamız yeni yapıldığı için altyapımız yoktu, başvurduk ve yaklaşık 9-10 ayın sonunda altyapımız tamamlandı. Genişletmek için tıkla... Biz başvurduk. 2 gün sonra VDSL altyapı oldu ama 5 aydır port için bekliyoruz.
Küçükpazarlı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2018 Mesajlar 1.014 Çözümler 2 Yer psk. svş. uzm. 5 Mayıs 2021 #23 Bilgici1 dedi: Hayır boş port olmadığı için internet çekemiyorum Genişletmek için tıkla... Ahh hocam kolay gelsin size. Boş port bulmak yolda para aramak gibi bişey
Bilgici1 dedi: Hayır boş port olmadığı için internet çekemiyorum Genişletmek için tıkla... Ahh hocam kolay gelsin size. Boş port bulmak yolda para aramak gibi bişey
Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.416 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Mayıs 2021 #24 Küçükpazarlı dedi: Ahh hocam kolay gelsin size. Boş port bulmak yolda para aramak gibi bir şey Genişletmek için tıkla... Eğer para bulmak kadar kolaysa daha dün yolda 10 TL buldum Ama şu an bir umudum var. Haziran ayında mahalleden kiracılar çıkıyor yani port boşalacak
Küçükpazarlı dedi: Ahh hocam kolay gelsin size. Boş port bulmak yolda para aramak gibi bir şey Genişletmek için tıkla... Eğer para bulmak kadar kolaysa daha dün yolda 10 TL buldum Ama şu an bir umudum var. Haziran ayında mahalleden kiracılar çıkıyor yani port boşalacak
Küçükpazarlı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2018 Mesajlar 1.014 Çözümler 2 Yer psk. svş. uzm. 5 Mayıs 2021 #25 Bilgici1 dedi: Eğer para bulmak kadar kolaysa daha dün yolda 10 TL buldum Ama şu an bir umudum var. Haziran ayında mahalleden kiracılar çıkıyor yani port boşalacak Genişletmek için tıkla... Yapışın hocam.
Bilgici1 dedi: Eğer para bulmak kadar kolaysa daha dün yolda 10 TL buldum Ama şu an bir umudum var. Haziran ayında mahalleden kiracılar çıkıyor yani port boşalacak Genişletmek için tıkla... Yapışın hocam.
Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.416 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Mayıs 2021 #26 Küçükpazarlı dedi: Yapışın hocam. Genişletmek için tıkla... Kapışacak desene mahalleli portlara
Küçükpazarlı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2018 Mesajlar 1.014 Çözümler 2 Yer psk. svş. uzm. 5 Mayıs 2021 #27 Bilgici1 dedi: Kapışacak desene mahalleli portlara Genişletmek için tıkla... Aynen öyle hocam
Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.416 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Mayıs 2021 #28 Küçükpazarlı dedi: Aynen öyle hocam Genişletmek için tıkla... Ama ona da çözümüm var. Her gün bir umutla yataktan kalkıp altyapı sorguluyorum vallahi TT psikolojimi de bozdu la
Küçükpazarlı dedi: Aynen öyle hocam Genişletmek için tıkla... Ama ona da çözümüm var. Her gün bir umutla yataktan kalkıp altyapı sorguluyorum vallahi TT psikolojimi de bozdu la
Küçükpazarlı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2018 Mesajlar 1.014 Çözümler 2 Yer psk. svş. uzm. 5 Mayıs 2021 #29 Bilgici1 dedi: Ama ona da çözümüm var. Her gün bir umutla yataktan kalkıp altyapı sorguluyorum vallahi TT psikolojimi de bozdu la Genişletmek için tıkla... İnşallah aradığınızı bulursunuz hocam.
Bilgici1 dedi: Ama ona da çözümüm var. Her gün bir umutla yataktan kalkıp altyapı sorguluyorum vallahi TT psikolojimi de bozdu la Genişletmek için tıkla... İnşallah aradığınızı bulursunuz hocam.
Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.416 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Mayıs 2021 #30 Küçükpazarlı dedi: İnşallah aradığınızı bulursunuz hocam. Genişletmek için tıkla... İnşallah hocam