SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 17 Ağustos 2023 #1 Neden böyle çıkıyor? Evimizde VDSL ve FTTH hattı var. Hız kısmı neden yazmıyor?
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.576 Çözümler 83 17 Ağustos 2023 #2 Tahminim boş port kalmadığı için göstermiyor.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.916 Çözümler 245 17 Ağustos 2023 #3 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Eki Görüntüle 1905939 Neden böyle çıkıyor? Evimizde VDSL ve FTTH hattı var. Hız kısmı neden yazmıyor? Genişletmek için tıkla... Altyapılar Türk Telekom'a aitse müşteri hizmetleriyle görüşün.
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Eki Görüntüle 1905939 Neden böyle çıkıyor? Evimizde VDSL ve FTTH hattı var. Hız kısmı neden yazmıyor? Genişletmek için tıkla... Altyapılar Türk Telekom'a aitse müşteri hizmetleriyle görüşün.
SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 17 Ağustos 2023 #4 ReloadingData dedi: Altyapılar Türk Telekom'a aitse müşteri hizmetleriyle görüşün. Genişletmek için tıkla... Ben şu anda mevcut bir aboneliğe sahibim. Yani hizmet alıyorum ve en yüksek hızı alabiliyorum. Bir problem yok fakat burada düzgün görüntülenmiyor.
ReloadingData dedi: Altyapılar Türk Telekom'a aitse müşteri hizmetleriyle görüşün. Genişletmek için tıkla... Ben şu anda mevcut bir aboneliğe sahibim. Yani hizmet alıyorum ve en yüksek hızı alabiliyorum. Bir problem yok fakat burada düzgün görüntülenmiyor.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.916 Çözümler 245 17 Ağustos 2023 #5 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Ben şu anda mevcut bir aboneliğe sahibim. Yani hizmet alıyorum ve en yüksek hızı alabiliyorum. Bir problem yok fakat burada düzgün görüntülenmiyor. Genişletmek için tıkla... Sorun altyapı sorgulama servisin de olabilir. Senlik bir durum yok kafana takma.
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Ben şu anda mevcut bir aboneliğe sahibim. Yani hizmet alıyorum ve en yüksek hızı alabiliyorum. Bir problem yok fakat burada düzgün görüntülenmiyor. Genişletmek için tıkla... Sorun altyapı sorgulama servisin de olabilir. Senlik bir durum yok kafana takma.