Culoksi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 4.582 Makaleler 7 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2021 #1 Sitelerden altyapı sorgulayınca 99 Mbps çıkıyor ama modemden bakınca hala eskisi gibi 50 Mbps gözüküyor. O yüzden de paketimi yükseltemiyorum. Ne yapmam lazım?
Sitelerden altyapı sorgulayınca 99 Mbps çıkıyor ama modemden bakınca hala eskisi gibi 50 Mbps gözüküyor. O yüzden de paketimi yükseltemiyorum. Ne yapmam lazım?
AKINCILAR Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 2.708 Makaleler 3 Çözümler 16 3 Kasım 2021 #2 Modeme bakmayın pek.
Zakır Zakır Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2016 Mesajlar 1.377 Çözümler 5 3 Kasım 2021 #3 Önemli olan hat bilgisidir. Modemden aldığınız hat bilgisini atarsanız daha fazla yardımcı olabiliriz.
Önemli olan hat bilgisidir. Modemden aldığınız hat bilgisini atarsanız daha fazla yardımcı olabiliriz.
Culoksi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 4.582 Makaleler 7 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2021 #4 Yanlış ifade kullanmışım galiba. Demek istediğim xDSL istatistikleriydi zaten. Altyapı sorgulama sonucum ise böyle.
Yanlış ifade kullanmışım galiba. Demek istediğim xDSL istatistikleriydi zaten. Altyapı sorgulama sonucum ise böyle.
Zakır Zakır Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2016 Mesajlar 1.377 Çözümler 5 3 Kasım 2021 #5 Culoksi dedi: Yanlış ifade kullanmışım galiba. Demek istediğim xDSL istatistikleriydi zaten. Eki Görüntüle 1205419 Altyapı sorgulama sonucum ise böyle. Eki Görüntüle 1205420 Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle yeni port açılmıştır. Port değiştirmeniz gerekiyor. Sıfırdan abonelik başlatma gerekebilir. Culoksi dedi: Yanlış ifade kullanmışım galiba. Demek istediğim xDSL istatistikleriydi zaten. Eki Görüntüle 1205419 Altyapı sorgulama sonucum ise böyle. Eki Görüntüle 1205420 Genişletmek için tıkla... Ekstra olarak Turknetten sorgulayın bence fiber hattınız var. Son düzenleme: 3 Kasım 2021
Culoksi dedi: Yanlış ifade kullanmışım galiba. Demek istediğim xDSL istatistikleriydi zaten. Eki Görüntüle 1205419 Altyapı sorgulama sonucum ise böyle. Eki Görüntüle 1205420 Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle yeni port açılmıştır. Port değiştirmeniz gerekiyor. Sıfırdan abonelik başlatma gerekebilir. Culoksi dedi: Yanlış ifade kullanmışım galiba. Demek istediğim xDSL istatistikleriydi zaten. Eki Görüntüle 1205419 Altyapı sorgulama sonucum ise böyle. Eki Görüntüle 1205420 Genişletmek için tıkla... Ekstra olarak Turknetten sorgulayın bence fiber hattınız var.
Culoksi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 4.582 Makaleler 7 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2021 #6 @Zakır Zakır Netspeed ile görüşeyim o zaman, sağ olun. Ve aslında aynı sokak, karşı binada fiber var ama bizim binada yok. O da üzücü bir durum.
@Zakır Zakır Netspeed ile görüşeyim o zaman, sağ olun. Ve aslında aynı sokak, karşı binada fiber var ama bizim binada yok. O da üzücü bir durum.
Zakır Zakır Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2016 Mesajlar 1.377 Çözümler 5 3 Kasım 2021 #7 Culoksi dedi: @Zakır Zakır Netspeed ile görüşeyim o zaman, sağ olun. Ve aslında aynı sokak, karşı binada fiber var ama bizim binada yok. O da üzücü bir durum. Genişletmek için tıkla... Eğer eve kadar fiber getirmedilerse binaya GPON koymuş olabilirler. Belki de hat için onay verilmiş olabilir.
Culoksi dedi: @Zakır Zakır Netspeed ile görüşeyim o zaman, sağ olun. Ve aslında aynı sokak, karşı binada fiber var ama bizim binada yok. O da üzücü bir durum. Genişletmek için tıkla... Eğer eve kadar fiber getirmedilerse binaya GPON koymuş olabilirler. Belki de hat için onay verilmiş olabilir.
Culoksi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 4.582 Makaleler 7 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2021 #8 @Zakır Zakır Terimleri pek bilmiyorum ama sanmıyorum. Daha 3-5 ay önce port bile yoktu binada. Git gide gelişiyor bakalım...
@Zakır Zakır Terimleri pek bilmiyorum ama sanmıyorum. Daha 3-5 ay önce port bile yoktu binada. Git gide gelişiyor bakalım...
Zakır Zakır Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2016 Mesajlar 1.377 Çözümler 5 3 Kasım 2021 #9 Culoksi dedi: @Zakır Zakır Terimleri pek bilmiyorum ama sanmıyorum. Daha 3-5 ay önce port bile yoktu binada. Git gide gelişiyor bakalım... Genişletmek için tıkla... Turknet altyapı sorgulamasını paylaşabilir misin? Emin olalım.
Culoksi dedi: @Zakır Zakır Terimleri pek bilmiyorum ama sanmıyorum. Daha 3-5 ay önce port bile yoktu binada. Git gide gelişiyor bakalım... Genişletmek için tıkla... Turknet altyapı sorgulamasını paylaşabilir misin? Emin olalım.
Culoksi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 4.582 Makaleler 7 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2021 #10