3 393060 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 5.909 Makaleler 3 Çözümler 65 23 Haziran 2021 #11 AGEVRX dedi: Bakım çalışmalarını sisteme geçiriyorlar fakat genel olarak altyapı çalışmalarını bölge müdürlüğü ilgilendiği için müşteri temsilcisi bilemez. Genişletmek için tıkla... Hocam daha önce Müşteri Hizmetlerinde filanmı çalıştınız ?
AGEVRX dedi: Bakım çalışmalarını sisteme geçiriyorlar fakat genel olarak altyapı çalışmalarını bölge müdürlüğü ilgilendiği için müşteri temsilcisi bilemez. Genişletmek için tıkla... Hocam daha önce Müşteri Hizmetlerinde filanmı çalıştınız ?
Dengizek Megapat Katılım 25 Nisan 2014 Mesajlar 366 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #12 AGEVRX dedi: Bakım çalışmalarını sisteme geçiriyorlar fakat genel olarak altyapı çalışmalarını bölge müdürlüğü ilgilendiği için müşteri temsilcisi bilemez. Genişletmek için tıkla... Bu bölge müdürlüklerini ziyaret için randevu tarzı bir sistem yok değil mi? Mesai saatleri içerisinde gidip konuşabilirim sanırım?
AGEVRX dedi: Bakım çalışmalarını sisteme geçiriyorlar fakat genel olarak altyapı çalışmalarını bölge müdürlüğü ilgilendiği için müşteri temsilcisi bilemez. Genişletmek için tıkla... Bu bölge müdürlüklerini ziyaret için randevu tarzı bir sistem yok değil mi? Mesai saatleri içerisinde gidip konuşabilirim sanırım?
AGEVRX Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 1.382 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer MG 23 Haziran 2021 #13 393060 dedi: Hocam daha önce Müşteri Hizmetlerinde falan mı çalıştınız? Genişletmek için tıkla... Ben network mühendisiyim. Kendim çalışmadım ama sistemi biliyorum ve çalışanlarla iletişimimiz oluyor. Dengizek dedi: Bu bölge müdürlüklerini ziyaret için randevu tarzı bir sistem yok değil mi? Mesai saatleri içerisinde gidip konuşabilirim sanırım? Genişletmek için tıkla... Hayır yok, istediğiniz zaman gidip konuşabilirsiniz.
393060 dedi: Hocam daha önce Müşteri Hizmetlerinde falan mı çalıştınız? Genişletmek için tıkla... Ben network mühendisiyim. Kendim çalışmadım ama sistemi biliyorum ve çalışanlarla iletişimimiz oluyor. Dengizek dedi: Bu bölge müdürlüklerini ziyaret için randevu tarzı bir sistem yok değil mi? Mesai saatleri içerisinde gidip konuşabilirim sanırım? Genişletmek için tıkla... Hayır yok, istediğiniz zaman gidip konuşabilirsiniz.