Altyapı sorgulama sonuçları

Savager

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, geçenlerde altyapı sorgulamıştım.
Sorguladığım sitelerin firmaları; Millenicom, TurkNet, Türk Telekom, NetSpeed ve Extranet'di.
İlk sorguladığımda hepsinden aynı sonuç çıkmıştı, 81 Mbps'ye kadar bağlantı hızı.
Extranet altyapıyı VDSL2 ve port var olarak sonuçlandırdı "diğer sitelerde öyle".
Millenicom'u arayıp internet başvurusunda bulundum ve evime ekip gelecek birkaç güne, fakat şu an internet altyapımı sorguladığımda ise TurkNet ozgur ıletısım 16Mbps, Millenicom alabiliceğiniz maksimum hız 17Mbps, NetSpeed 17Mbps (santrale 90M) olarak gösterdi.
Sorun sizce nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:

1 Tane port kalmıştır VDSL'de. Onu da siz almışsınız. O yüzden artık sitelerde çıkmıyor anlaşılan.

Komsununkini sorgula bir de. Sana port ayrildigi icin senin dairen oyle gozukuyor. Keza benim sorgulamamda da kullandigimdan daha dusuk gozukuyor, altyapi sorgulari.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederim, Millenicom firmasını aradım ve bana portumun vdsl olarak gözüktüğünü söylediler, sorgulama sonuçlarını söylediğimde sebebinin ise; Değerli müşterimiz, portunuzun aktif olması için Türk Telekom ile görüşme sağlanıyor, biz sadece sağlayıcıyız.
Altyapı firmasıyla görüşüp işlemleri gerçekleşmesini sağlayacağız dedi.
Bir sorun yokmuş aslında, sadece işlemleri yaparken port sorgulaması yapmışlar ondan dolayı karışıklık olabiliyormuş iyi forumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…