General47 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 33 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2025 #1 Ben TurkNet internet kullanıyorum, altyapımı sorgulamaya çalışınca altyapınız bulunmamaktadır diyor. Bunun sebebi nedir?
Ben TurkNet internet kullanıyorum, altyapımı sorgulamaya çalışınca altyapınız bulunmamaktadır diyor. Bunun sebebi nedir?
LionelHezarfen Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 582 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 / GTX 1650 Ventus / A520M-A PRO / MSI Spatium M371 M.2 SSD 500 GB / DeepCool CC560 V2 / 700W PSU Cinsiyet Erkek Meslek Messici 9 Ağustos 2025 #2 General47 dedi: Ben TurkNet internet kullanıyorum, altyapımı sorgulamaya çalışınca altyapınız bulunmamaktadır diyor. Bunun sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Yakın zamanlarda binanızın No'su değişti mi? Benimde yeni taşındığım evde aynı sorun olmuştu. Komşulardan eski No'yu öğrenip öyle bulmuştum.
General47 dedi: Ben TurkNet internet kullanıyorum, altyapımı sorgulamaya çalışınca altyapınız bulunmamaktadır diyor. Bunun sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Yakın zamanlarda binanızın No'su değişti mi? Benimde yeni taşındığım evde aynı sorun olmuştu. Komşulardan eski No'yu öğrenip öyle bulmuştum.
General47 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 33 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2025 #3 LionelHezarfen dedi: Yakın zamanlarda binanızın No'su değişti mi? Benim de yeni taşındığım evde aynı sorun olmuştu. Komşulardan eski No'yu öğrenip öyle bulmuştum. Genişletmek için tıkla... Hayır binamın No’su değişmedi.
LionelHezarfen dedi: Yakın zamanlarda binanızın No'su değişti mi? Benim de yeni taşındığım evde aynı sorun olmuştu. Komşulardan eski No'yu öğrenip öyle bulmuştum. Genişletmek için tıkla... Hayır binamın No’su değişmedi.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2025 #4 General47 dedi: Ben TurkNet internet kullanıyorum, altyapımı sorgulamaya çalışınca altyapınız bulunmamaktadır diyor. Bunun sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Boş port yoksa ondan olabilir. Binadaki diğer dairelere sorgulama yapınca sonuç ne çıkıyor?
General47 dedi: Ben TurkNet internet kullanıyorum, altyapımı sorgulamaya çalışınca altyapınız bulunmamaktadır diyor. Bunun sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Boş port yoksa ondan olabilir. Binadaki diğer dairelere sorgulama yapınca sonuç ne çıkıyor?