G Gang23 Centipat Katılım 26 Kasım 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #1 Altyapı sorgulaması yaptığımda 87 MB verebilecekleri yazıyor ben ise 27MB alıyorum internet paketim giga fiber. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mart 2025
Altyapı sorgulaması yaptığımda 87 MB verebilecekleri yazıyor ben ise 27MB alıyorum internet paketim giga fiber.
haymatlos1 Decapat Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 109 Çözümler 3 4 Mart 2025 #2 GigaFiber olduğuna emin misiniz? Abonelik sözleşmesini gözden geçirin isterseniz, bir yanlışlık olmuş olabilir.
GigaFiber olduğuna emin misiniz? Abonelik sözleşmesini gözden geçirin isterseniz, bir yanlışlık olmuş olabilir.
G Gang23 Centipat Katılım 26 Kasım 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #3 haymatlos1 dedi: GigaFiber olduğuna emin misiniz? Abonelik sözleşmesini gözden geçirin isterseniz, bir yanlışlık olmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... türknete ilk geçtiğimde 55mb alıyordum zaman geçt,kçe düştü hızı
haymatlos1 dedi: GigaFiber olduğuna emin misiniz? Abonelik sözleşmesini gözden geçirin isterseniz, bir yanlışlık olmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... türknete ilk geçtiğimde 55mb alıyordum zaman geçt,kçe düştü hızı
haymatlos1 Decapat Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 109 Çözümler 3 4 Mart 2025 #4 OİM (Online İşlemler Merkezi) üzerinden destek kaydı açın isterseniz veya müşteri hizmetlerini arayıp, durumunuzu detaylı anlatın.
OİM (Online İşlemler Merkezi) üzerinden destek kaydı açın isterseniz veya müşteri hizmetlerini arayıp, durumunuzu detaylı anlatın.
G Gang23 Centipat Katılım 26 Kasım 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #5 haymatlos1 dedi: OİM (Online İşlemler Merkezi) üzerinden destek kaydı açın isterseniz veya müşteri hizmetlerini arayıp, durumunuzu detaylı anlatın. Genişletmek için tıkla... tamamdır teşekkürler
haymatlos1 dedi: OİM (Online İşlemler Merkezi) üzerinden destek kaydı açın isterseniz veya müşteri hizmetlerini arayıp, durumunuzu detaylı anlatın. Genişletmek için tıkla... tamamdır teşekkürler