Altyapı sorgusunda Netspeed ve TurkNet port yok gösteriyor

Merhaba,
İş nedeniyle Denizli'de bir ev tuttum.
Fakat Netspeed, TurkNet gibi almak istediğim internet sağlayıcılarından altyapı sorgusu yaptığımda port olmadığını söylüyor.
Şöyle ki diğer sağlayıcılara baktığım zaman böyle bir hata almıyorum.
Bu durumdan emin olmak adına nasıl bir yol izleyebilirim acaba?
Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür ederim.

Telefonla ulaşıp sorgulayabilirsin ama büyük ihtimalle o bölgedeki port haklarının hepsini kullandıkları için port yok dönüşü alıyorsunuzdur.

Telefonla ulaşıp sorgulayabilirsin ama büyük ihtimalle o bölgedeki port haklarının hepsini kullandıkları için port yok dönüşü alıyorsunuzdur.
Telefondan diğer sağlayıcılar var diyor, altyapı sorgu siteleri de var diyor.
Bu iki sağlayıcı yok diyor.
Fakat daha önce benim başım yandı. Var dediler fakat sonradan yok dediler. Ben uğraştım süreçle.
Benim amacım ise gerçekten müsait port olup olmadığından emin olmak.

Hocam bunlar sağlayıcı değil bunlar diğer firmaların altyapısından hizmet sağlayan firmalar (Türknet sadece İstanbul, İzmir ve Antalyanın sayılı yerlerinde kendi altyapısından hizmet veriyor o da zaten 1000 MBPS). Diğer bölgelerde ise Türk Telekom altyapısından hizmet veriyorlar sallıyorum sizin bölgenizde 20 port var Telekom diyor ki kardeşim 5 tanesi sizin bu firmalarda onu satıyor, eğer o 5 portu sattılarsa size port yok derler çünkü adamların portu yok. Türk Telekom var diyorsa vardır ama sadece Telekomdan alabilirsiniz o portu.

Şimdi anladım, tamamdır. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…