N NemesisPlayer Femtopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #1 6 Mbps Max alıyorum. Altyapı sorgusu yapnca sorguya ulaşılamamıştır yazıyor. Altyapı için ne yapmam lazım? VDSL olur, fiber olur. Nasıl bağlatırım? Türk Telekom kullanıyorum,16 Mbps paketini ama 6'dan yukarısını görmedim Ayrıca kablolu kullanıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Nisan 2021
6 Mbps Max alıyorum. Altyapı sorgusu yapnca sorguya ulaşılamamıştır yazıyor. Altyapı için ne yapmam lazım? VDSL olur, fiber olur. Nasıl bağlatırım? Türk Telekom kullanıyorum,16 Mbps paketini ama 6'dan yukarısını görmedim Ayrıca kablolu kullanıyorum.
poyraz_42 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 2.248 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Uzmanı, Network Admin 8 Nisan 2021 #2 Desteklemiyor olabilir alt yapınız en iyi cevabı müşteri temsilcisi verebilir. Müşteri hizmetlerini arayın. Artı 0 Eksi
Desteklemiyor olabilir alt yapınız en iyi cevabı müşteri temsilcisi verebilir. Müşteri hizmetlerini arayın.
S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.657 Makaleler 13 Çözümler 19 8 Nisan 2021 #3 TT İl veya İlçe Müdürlüğüne başvur. Artı 0 Eksi
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.431 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 8 Nisan 2021 #4 Ev telefon numarasıyla altyapı sorgulamayı dene: İnternet Altyapı Sorgulama & Fiber İnternet Nerede | Millenicom Ya da Türk Telekom müşteri hizmetlerini ara, altyapının maksimum hızını öğren. Altyapı iyileştirmesi için müşteri hizmetleri bir şey yapmıyor. Twitter'dan tweet atıp @TTDestek hesabına etiket atmanı öneririm. Artı 0 Eksi
Ev telefon numarasıyla altyapı sorgulamayı dene: İnternet Altyapı Sorgulama & Fiber İnternet Nerede | Millenicom Ya da Türk Telekom müşteri hizmetlerini ara, altyapının maksimum hızını öğren. Altyapı iyileştirmesi için müşteri hizmetleri bir şey yapmıyor. Twitter'dan tweet atıp @TTDestek hesabına etiket atmanı öneririm.