Altyapı sorunu için CİMER'e yazmak çözüm sağlar mı?

735998

Centipat
Merhaba arkadaşlar, yaşadığım bölgede altyapı sorunu var ve altta gördüğünüz CİMER'e yazdığım dilekçenin talep bölümü sizce bir çözüm sağlanır mı? Başka nereye yazabilirim ne yapabilirim altyapı sorunu için önerilerinizi bekliyorum iyi sosyaller.

Kayıtlarda bulunmuş olduğu üzere ikamet ettiğim Diyarbakır'ın çüngüş ilçesine bağlı olan Yeniköy mahallesinde internet altyapı sorunundan muzdaribim. Aktif olarak lise okuduğumdan dolayı internetten yardım almam gerektiğinde alamıyorum. İnternet servis sağlayıcımız olan Türk Telekom'a defalarca bu konu ile alakalı arıza kaydı açtık ilçeden gelen ekipler internet kutusunun, kutudan gelen kabloların, ve saha dolabının arızalı olduğunu değişmesi gerektiğini söyleyip buna güçlerini yetmediğini Diyarbakır'dan ekip gelip değiştirmesi gerektiğini söyleyip bizi sürekli olarak geçiştirdiler.

Son düzenleyen: Moderatör:
CİMER değil de BTK'ya yazsaydın keşke.

Çok işe yarayacağını sanmıyorum, ilçe ve sanırım köy orası çok fazla ilgilenmezler. Şehrin göbeğinde bile aylardır uğraşıyoruz gelip giden yok daha doğrusu her gelenden sonra biraz daha berbat oluyor. Cevrenizde engelli biri varsa bir ihtimal bir şeyler yapabilirler.

Köy denilemez 2000-2500 kişilik bir mahalle.

Engelli biriyle ne alakası var ne faydası olabilir ki.

Devlet politikası, engelli biri olunca hayatını kolaylastirmak adına bazi kolayliklar sağlanıyor. Mesela olası arızalarda 72 saatte çözmeleri gerekiyormus falan.

CİMER değil de BTK'ya yazsaydın keşke.

Şikayet olarak mı yazayım istek /talep olarak birşey göremedim.

Açıkkapı üzerinden yazıyorum'da şu an hizmet başlığı olarak hangisi seçeyim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…