Altyapı talebi nasıl hızlandırılır?

ErenYoung

Femtopat
Daha fazla  
Bulunduğum eve 5 ay önce taşındık. 150 metre ana yola mesafem var ana yolda ADSL altyapı olmasına rağmen bana getirmediler. Nasıl bir yol izlemeliyim. Konum Sakarya/Akyazı

Bu kutu VDSL kutusumu ?
Bu kutu ile aramda 400m var

Dosya Ekleri

• IMG_20250405_011740.jpg
    96,5 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
Yakınınızdaki evlerde internet var mı, en yakın ne kadar yakında internet var? Ev müstakil mi bina mı? Bu ana dolaptan sokaklara küçük ankastre kutuları çekilir genelde sokaklarda bina duvarlarında yada telefon direği tepelerinde. Size en yakın olandan evinize bir kablo çekmeniz gerekir muhtemelen hiç çekilmediyse. Altyapı sorgulamada ne çıkıyor?

Bulunduğum sokak yeni açıldı ama sokak başındaki evde internet var aldığı hız 40mb gösteriyor sorgulamasa .ev müstakil.benim evimde altyapı çıkmoyor direk.ankastre hiç görmedim yarın tekrar bakacağım
Türk Telekom sakarya müdürüne LinkedIn den mesaj yazdım dönüş yaparmı bilemiyorum.gelecek olan hız iyi olmazsada pek işime yaramaz acaba 150metre civarda imza toplasam tahmini 10-15 çıkar imzayla altyapıyı günceletme şansım olurmu

Hocam bide bu ankastre lerin işlevi ne oluyor ?@Rediron07

Son düzenleme:

Görseldeki kutu VDSL saha dolabıdır. Dolaba uzaklığı tespit etmek için kablo yollarını bilmek daha sağlıklı.
TT akyazı müdürlüğü altyapı planlama birimine gidip, yüz yüze konuşmanız daha sağlıklı olur. VDSL için mesafe yeterli gibi görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…