zırzırmet Centipat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 01:07 #1 Yaklaşık 1 hafta önce köye taşındım. Ev müstakil, altyapı yok. Önceki evimizde fiber 100 megabitti. Ne yapmam lazım? Yardım edin.
Yaklaşık 1 hafta önce köye taşındım. Ev müstakil, altyapı yok. Önceki evimizde fiber 100 megabitti. Ne yapmam lazım? Yardım edin.
Rapidly Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 617 Çözümler 2 Dün 01:17 #2 zırzırmet dedi: Yaklaşık 1 hafta önce köye taşındım. Ev müstakil, altyapı yok. Önceki evimizde fiber 100 megabitti. Ne yapmam lazım? Yardım edin. Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetleri çözüyor. En kötü erisim ve planlama müdürlüğüne gidin.
zırzırmet dedi: Yaklaşık 1 hafta önce köye taşındım. Ev müstakil, altyapı yok. Önceki evimizde fiber 100 megabitti. Ne yapmam lazım? Yardım edin. Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetleri çözüyor. En kötü erisim ve planlama müdürlüğüne gidin.
otoban Kilopat Katılım 14 Ocak 2018 Mesajlar 220 Çözümler 3 Dün 01:28 #3 zırzırmet dedi: Yaklaşık 1 hafta önce köye taşındım. Ev müstakil, altyapı yok. Önceki evimizde fiber 100 megabitti. Ne yapmam lazım? Yardım edin. Genişletmek için tıkla... En yakın il veya ilçedeki Türk Telekom müdürlüğü'ne başvuru yapmanız gerekir.
zırzırmet dedi: Yaklaşık 1 hafta önce köye taşındım. Ev müstakil, altyapı yok. Önceki evimizde fiber 100 megabitti. Ne yapmam lazım? Yardım edin. Genişletmek için tıkla... En yakın il veya ilçedeki Türk Telekom müdürlüğü'ne başvuru yapmanız gerekir.
S Syropy Decapat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 325 Daha fazla Sistem Özellikleri Casper Excalibur G770 Intel Core I5-12450h / 8x2 3200mHz Ram / Rtx 3050 4GB / 512GB SSD / 144hz Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarımcı / Yazılım Mühendisi Dün 01:50 #4 zırzırmet dedi: Yaklaşık 1 hafta önce köye taşındım. Ev müstakil, altyapı yok. Önceki evimizde fiber 100 megabitti. Ne yapmam lazım? Yardım edin. Genişletmek için tıkla... İmza toplayıp muhtara verin halleder.
zırzırmet dedi: Yaklaşık 1 hafta önce köye taşındım. Ev müstakil, altyapı yok. Önceki evimizde fiber 100 megabitti. Ne yapmam lazım? Yardım edin. Genişletmek için tıkla... İmza toplayıp muhtara verin halleder.