PROTECTQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 3.347 Çözümler 8 Yer Silicon Valley 21 Mayıs 2020 #1 Gördüğünüz gibi 2 sitede de dağlar kadar fark var hız ile alaklı. Millenicom alsam ve bana 16 verseler şikayet edebiliyor muyum veya hangisine güvenmeliyim? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2020
Gördüğünüz gibi 2 sitede de dağlar kadar fark var hız ile alaklı. Millenicom alsam ve bana 16 verseler şikayet edebiliyor muyum veya hangisine güvenmeliyim?
sivurant Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 1.996 Çözümler 2 21 Mayıs 2020 #2 Merak ettim.
T TeknoFix29 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.902 Makaleler 1 Çözümler 11 21 Mayıs 2020 #3 Türk Telekom'dan yardım almanız daha mantıklı. Ayrıca ExtraNet sitesi üzerinden bir sorgulama yapın.
PanxeR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2018 Mesajlar 1.847 Çözümler 16 21 Mayıs 2020 #4 Milenicom hem superonline hem ttelekom altyapısını kullanıyor Turknet sadece ttelekom fark ondan olabilir.
Milenicom hem superonline hem ttelekom altyapısını kullanıyor Turknet sadece ttelekom fark ondan olabilir.
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 21 Mayıs 2020 #5 TurkNet'in hizmet veremediği yerde Millenicom hizmet verebiliyor mesela, bu durum da normal. En sağlıklısı müşteri hizmetlerini aramanız.
TurkNet'in hizmet veremediği yerde Millenicom hizmet verebiliyor mesela, bu durum da normal. En sağlıklısı müşteri hizmetlerini aramanız.
YıldırayDgn Kilopat Katılım 23 Ekim 2018 Mesajlar 681 Çözümler 7 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2020 #6 Aynısı bende de oldu Türk Telekom müşteri hizmetlerine sordum kendi sitelerinde yazandan daha yüksek alamayacağımı söylediler.
Aynısı bende de oldu Türk Telekom müşteri hizmetlerine sordum kendi sitelerinde yazandan daha yüksek alamayacağımı söylediler.
PROTECTQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 3.347 Çözümler 8 Yer Silicon Valley 21 Mayıs 2020 #7 TeknoFix29 dedi: Türk Telekom'dan yardım almanız daha mantıklı. Ayrıca extranet sitesi üzerinden bir sorgulama yapın. Genişletmek için tıkla... Extranet de 16 veriyor.
TeknoFix29 dedi: Türk Telekom'dan yardım almanız daha mantıklı. Ayrıca extranet sitesi üzerinden bir sorgulama yapın. Genişletmek için tıkla... Extranet de 16 veriyor.
PanxeR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2018 Mesajlar 1.847 Çözümler 16 21 Mayıs 2020 #8 YıldırayDgn dedi: Aynısı bende de oldu Türk Telekom müşteri hizmetlerine sordum kendi sitelerinde yazandan daha yüksek alamayacağımı söylediler. Genişletmek için tıkla... Bu kesinlikle yalan ttelekom un en fazla 16 alırsınız dediği yerde 35Mbps. En fazla 35 alabilirsiniz dediği yerde 100 Mbps bağlattım TürkNet ile. TTNET asla alabileceğiniz hızı vermez.
YıldırayDgn dedi: Aynısı bende de oldu Türk Telekom müşteri hizmetlerine sordum kendi sitelerinde yazandan daha yüksek alamayacağımı söylediler. Genişletmek için tıkla... Bu kesinlikle yalan ttelekom un en fazla 16 alırsınız dediği yerde 35Mbps. En fazla 35 alabilirsiniz dediği yerde 100 Mbps bağlattım TürkNet ile. TTNET asla alabileceğiniz hızı vermez.