Altyapı varlığı nasıl net anlaşılır?

Sir Lafayette

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
asus dual 6700xt
ryzen 55600
Meslek
Öğretmen
Merhaba. Viranşehire atandığım için oradan ev tuttum fakat evi tutarken hiç altyapı olup olmadığını düşünmeden hareket ettim. Tüm altyapı sağlayıcılarının sitesine baktığımda altyapı gözükmüyor ama GIBIRNet'ten sorgulattığımda böyle bir sonuç veriyor.

WhatsApp Görsel 2024-12-14 saat 01.51.27_8eb3a12e.jpg

Burada altyapı gösteriyor. Diğer sitelerde arattığımda altyapı görememe nedenim port olmadığından dolayı olabilir mi? Ayrıca tuttuğum eve 10 metre mesafade sağlık ocağı ve evimin hemen altında eczane var altyapı olmama durumu olabilir mi? Şimdiden teşekkür ediyorum.

Merhaba. Viranşehire atandığım için oradan ev tuttum fakat evi tutarken hiç altyapı olup olmadığını düşünmeden hareket ettim. Tüm altyapı sağlayıcılarının sitesine baktığımda altyapı gözükmüyor ama GIBIRNet'ten sorgulattığımda böyle bir sonuç veriyor.

Eki Görüntüle 2373839

Burada altyapı gösteriyor. Diğer sitelerde arattığımda altyapı görememe nedenim port olmadığından dolayı olabilir mi? Ayrıca tuttuğum eve 10 metre mesafade sağlık ocağı ve evimin hemen altında eczane var altyapı olmama durumu olabilir mi? Şimdiden teşekkür ediyorum.

Buradan detay sorgulaması yapar mısın?

Ekran görüntüsü 2024-12-14 020809.png

Bu sonuçları alıyorum

Hocam merhaba siz internetten anlıyorsunuz galiba ben altyapı sorgulattıgımda 63 megabit max gösteriyor suan fakat 2 aydır 75 megabit turknet kullanıyorduk ve internet son zamanlarda aşırı yavaşladı turknet dedi internet hızlı oldugu için gecikme yasıyorsunuz 50 megabit yaparsak birşey olmaz bizde mecbur yaptık sizce böyle birsey olabilirmi yüksek hızdan internetin yavaşlaması bosu bosuna 25 megabit gitti

Hocam merhaba siz internetten anlıyorsunuz galiba ben altyapı sorgulattıgımda 63 megabit Max gösteriyor şu an fakat 2 aydır 75 megabit TurkNet kullanıyorduk ve internet son zamanlarda aşırı yavaşladı TurkNet dedi internet hızlı oldugu için gecikme yasıyorsunuz 50 megabit yaparsak bir şey olmaz bizde mecbur yaptık sizce böyle bir şey olabilir mi yüksek hızdan internetin yavaşlaması bosu bosuna 25 megabit gitti.

Altyapında 63 Mbps varsa, o kadar alırsın. 75 Mbps'lik internetten 63 Mbps alırsın. İnternetin çok hızlı olmasından dolayı yavaşlaması kadar saçma bir şey duymadım. Mbps düştükten sonra fiyatınız düştü mü yoksa arttı mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı