Kratosun Veliahtı Decapat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 899 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2022 #1 50 Mbps bir internete sahibim. Ethernet kablosu ile internet akışı sağlanıyor. Değerlerim; Download: 56.78 Mbps. Upload: 7.5 Mbps. Ping: 12 ms. Jitter (nedir bilmiyorum): 2 ms.
50 Mbps bir internete sahibim. Ethernet kablosu ile internet akışı sağlanıyor. Değerlerim; Download: 56.78 Mbps. Upload: 7.5 Mbps. Ping: 12 ms. Jitter (nedir bilmiyorum): 2 ms.
Lawien Kilopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 1.697 Çözümler 61 23 Şubat 2022 #2 Güzel hocam. Tam hat değerlerini atarsanız daha iyi yorumlayabiliriz. Modem arayüzünden bulabilirsiniz.
Güzel hocam. Tam hat değerlerini atarsanız daha iyi yorumlayabiliriz. Modem arayüzünden bulabilirsiniz.
Kratosun Veliahtı Decapat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 899 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2022 #3 Lawien dedi: Güzel hocam. Tam hat değerlerini atarsanız daha iyi yorumlayabiliriz. Modem arayüzünden bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Lawien dedi: Güzel hocam. Tam hat değerlerini atarsanız daha iyi yorumlayabiliriz. Modem arayüzünden bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam Tenda'nın arayüzüne girdim fakat hat değerlerine nasıl ulaşacağıma bulamadım
Lawien dedi: Güzel hocam. Tam hat değerlerini atarsanız daha iyi yorumlayabiliriz. Modem arayüzünden bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Lawien dedi: Güzel hocam. Tam hat değerlerini atarsanız daha iyi yorumlayabiliriz. Modem arayüzünden bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam Tenda'nın arayüzüne girdim fakat hat değerlerine nasıl ulaşacağıma bulamadım
Lawien Kilopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 1.697 Çözümler 61 23 Şubat 2022 #4 Hocam gelişmişe tıklayın ve fotoğraf atın. Ya da solda sistem trafiği yazar oraya basıp atın.
Kratosun Veliahtı Decapat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 899 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2022 #5 Lawien dedi: Hocam gelişmişe tıklayın ve fotoğraf atın. Ya da solda sistem trafiği yazar oraya basıp atın. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 10,6 KB · Görüntüleme: 43
Lawien dedi: Hocam gelişmişe tıklayın ve fotoğraf atın. Ya da solda sistem trafiği yazar oraya basıp atın. Genişletmek için tıkla...
Lawien Kilopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 1.697 Çözümler 61 23 Şubat 2022 #6 Değerler iyi gibi hocam sıkıntı yok.
Kratosun Veliahtı Decapat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 899 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2022 #7 Lawien dedi: Değerler iyi gibi hocam sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Hocam bir sorum daha olacaktı RX 470 mi yoksa 580 mi daha iyidir? Veya Nvidia'nın ekran kartlarından bu 2 ekran kartı ile denk olan ekran kartı önerir misin?
Lawien dedi: Değerler iyi gibi hocam sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Hocam bir sorum daha olacaktı RX 470 mi yoksa 580 mi daha iyidir? Veya Nvidia'nın ekran kartlarından bu 2 ekran kartı ile denk olan ekran kartı önerir misin?
Kratosun Veliahtı Decapat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 899 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2022 #9 Lawien dedi: Bütçe ne hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam şuan toplayamam yaz ayı gibi düşünüyorum o zamana kadar kaç param olur bilemiyorum söylediğim ekran kartları nasıldır?
Lawien dedi: Bütçe ne hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam şuan toplayamam yaz ayı gibi düşünüyorum o zamana kadar kaç param olur bilemiyorum söylediğim ekran kartları nasıldır?
Lawien Kilopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 1.697 Çözümler 61 23 Şubat 2022 #10 Hocam RX580 iyi.1660S,2060 daha iyi olur ama.