Altyapi yenilendikten sonra modem parası istenir mi?

stayleon

Decapat
Daha fazla  
Türk Telekom bizim binaya evin içine kadar fiber getirdi. Ben Millenicom kullanıyorum onlar da Türk Telekom altyapisini kullaniyior. Sorum su haftaya kuruluma gelecekmis, Türk Telekom modemi de kendileri getirecekmis. Benden modem parasi isterler mi?

Modem parası istemezler ama Millenicom ile aboneliğinizi iptal ederseniz modemi geri teslim etmek sizin sorumluluğunuzda. Etmezseniz eğer cihaz ücreti isterler.

Siz fibere geçmedikçe durduk yere gelmemeliler. Fiber'de altyapı sahibi kimse GPON ve Modem'i getirir ve sana kiralar çünkü o 2 cihaz sadece senin altyapında çalışacak şekilde ayarlanıyor. Haliyle ek ücret isteme hakları var.

Bende onu anlamadim zaten internetim var benim niye modem kurmqya geliyorlar altyapiyi yeni dosedikleri icin kuruyolar sandimda modem kurulumu falan ne alaka onu anlamadim.

Bir de hocam acaba yeni fiber dosedikleri icin eski altyapi iptalmi oluyor o yüzden mi kurulum yapiyorlar

Hayır. Sen telefon hattından internet kullanıyordun. Şimdi internet hattından internet kullanacaksın ama bunun bir zorunluluğu yok. Benim altyapı tamamlanınca neredeyse her firma aradı ve hepsini dinledim %80'i sırf geçeyim diye o hattınız kapanacak falan dediler ben de kapanırsa kapansın kapanınca açarız dedim, yine süreç uzar o olur bu olura getirdiler ama belli dolandırmak istedikleri. Türksat Kablonet'e geçtim, Türknet hattım açıktı ben iptal edene kadar 2 internet vardı evde.

Benden de altyapı yenilenmesinde dolayı modem ücreti 3910 TL istediler, 5G gecilecek diyerek istediler, sizden de böyle talepte bulundular mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…