Hocalarım iyi günler öncelikle, konu biraz uzun olduğundan baştan alacağım. Birkaç gündür internette sıkıntımız vardı, ben de can sıkıntısından internet hızına bakayım dedim. Evde bir tek ben olmama rağmen (tek cihazla, indirme vs. yok) download 5 Mbps'yi görmedi (sözde 100 Mbps alıyoruz), ben de gidip modeme reset atayım dedim. Daha sonra internetin adı gözükmemeye başladı, ben de müşteri hizmetlerini aradım. Söylenene göre bu hızı sağlayacak altyapımız yokmuş, nasıl olduysa sözleşme yenilenirken bize bu söylenmedi. Hızınızı yarıya düşürüp 70 lira indirim yapalım dediler (600 lira faturadan). Bizimkiler de ben yokken tamam demişler. Buraya kadar hiçbir sorun yoktu, sonuçta ne tür bir internet sağlandığını, ne kadar işe yaradığını hepimiz biliyoruz. Daha sonrasında bu sözde indirimi sonraki dönem başladıktan sonra uygulamışlar, yani zaten alamadığım 100 Mbps internetin hızını yarıya düşürüp hâlâ kullanamadığım halde aynı fiyatı ödüyoruz. Bu konuyu tekrar müşteri hizmetlerine götürüp ayıplı hizmetten sözleşme iptali talep edebilir miyim?