M Mobydick Decapat Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 66 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #1 Evimde internetim var ama ben yukseltmeyi dusunuordum hizini sorgulama yaptimda port yok gibi bir sonuç ve 0Mbps hız gözüküyor ne yapmam lazım?
Evimde internetim var ama ben yukseltmeyi dusunuordum hizini sorgulama yaptimda port yok gibi bir sonuç ve 0Mbps hız gözüküyor ne yapmam lazım?
mus4gun Decapat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #2 Belki boş port yoktur. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2023
Ahmet Melih ALEMDAR Megapat Katılım 3 Aralık 2015 Mesajlar 437 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #3 İnternet Altyapı Sorgulama - GÖKNET İLETİŞİM A.Ş. goknet.com.tr şuradan çıkan sonucu paylaşır mısın?
M Mobydick Decapat Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 66 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #4 Ahmet Melih ALEMDAR dedi: İnternet Altyapı Sorgulama - GÖKNET İLETİŞİM A.Ş. goknet.com.tr şuradan çıkan sonucu paylaşır mısın? Genişletmek için tıkla... Bu reis mus4gun dedi: Belki boş port yoktur. Genişletmek için tıkla... Benim internetim var ama Dosya Ekleri IMG_20230518_140200.jpg 718,2 KB · Görüntüleme: 41
Ahmet Melih ALEMDAR dedi: İnternet Altyapı Sorgulama - GÖKNET İLETİŞİM A.Ş. goknet.com.tr şuradan çıkan sonucu paylaşır mısın? Genişletmek için tıkla... Bu reis mus4gun dedi: Belki boş port yoktur. Genişletmek için tıkla... Benim internetim var ama
Ahmet Melih ALEMDAR Megapat Katılım 3 Aralık 2015 Mesajlar 437 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #5 Mobydick dedi: Bu reis Benim internetim var ama Genişletmek için tıkla... Telekom il müdürlüğüne gitmen gerek. Bazen sistemde boyle sorunlar olabiliyor. Söylersen duzeltirler
Mobydick dedi: Bu reis Benim internetim var ama Genişletmek için tıkla... Telekom il müdürlüğüne gitmen gerek. Bazen sistemde boyle sorunlar olabiliyor. Söylersen duzeltirler
M Mobydick Decapat Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 66 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #6 Ahmet Melih ALEMDAR dedi: Telekom il müdürlüğüne gitmen gerek. Bazen sistemde boyle sorunlar olabiliyor. Söylersen duzeltirler Genişletmek için tıkla... Sorunu cozdum reis coktan saol ginede
Ahmet Melih ALEMDAR dedi: Telekom il müdürlüğüne gitmen gerek. Bazen sistemde boyle sorunlar olabiliyor. Söylersen duzeltirler Genişletmek için tıkla... Sorunu cozdum reis coktan saol ginede