Altyapı Yok Sorunu

MrLupin

Kilopat
Yer
Çankırı
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Eve yakında internet bağlatacağız. 1 hafta önce sitelerden altyapımı sorgulatınca VDSL2 diyordu ve 85mbps'ye kadar hız alabileceğini söylüyordu. Ama şu an sorgulatınca altyapınız yok diyor. Çevredeki binaları da sorgulatınca aynı sonuç çıkıyor. 1-2 siteye girdim ama hepsinde aynı sonuç. Geçenlerde bizim buralara fiber bağlatılacağını söylüyordu babam. Bence fiber bağlatılacağı için böyle deniyor. Sizce de böyle midir yoksa başka bişey mi var? Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.

Önceden
Screenshot_20190228-205844~2.png
Screenshot_20190228-205707~2.png

Şimdi
Screenshot_20190404-233602~2.png
Screenshot_20190404-232528~2.png

Netspeed ile facebook üzeriden iletişim kur ve adresini yaz sana doğru bilgi verirler. Eğer bütün adreslerde altyapı varken şimdi yok diyorsa port dolmuşta diyemeyiz, dediğin gibi fiber ile akalı bir durum olduğu görünüyor.

bu kaç mbps alırsınız, altyapı var mı yok mu uygulamalarını türk telekom hazırlıyor. benim evimde de altyapı yokken 15 mbps alabilirsiniz diyordu sistem. hem netspeed hem turknet vs hepsinde aynı diyordu, superonline ı aradım adresimde telefon hattı bile yok ama 2 km ötemde fiber altyapınız var dedim, sistemde adsl gözüküyor dedi adam bi anlaşamadık adam ekip yolladı baktı altyapı yok diye bilgi geçmişler sonra bütün sitelerde belirttiğiniz adreste altyapı yok yazısı çıkmaya başladı. yani demek istediğim bağlatmak istediğin iss yi ara ekip yollattıp baksınlar

Bu alt yapı ve port yüzünden bıktım. İnternet bağlatacağım biri altyapı var diyor gelin bağlayın diyorum alt yapı yok diyor. yada port yok diyorlar. 3 aydan beri bekliyorum bende gerek sosyal medya üzerinden gerek mail hergün yazıyorum. Sonra temsilci arıyor işte efemndim böyle şöyle deyip kapatıyor. Yılmadan hergün yazacağım bakalım sonuç ne olacak bende bekliyorum. Sene 2019 millet uzaya cıkmış ama türk telekom`da alt yapı ve port yok.

İlk yüklediğin ss görüntüsünü hangi siteden aldın acaba?(port var vs yazan bölümü kast ediyorım)
www.extranet.com.tr/altyapi
Yine aynısı oldu beyler. Bunu sonunda inşallah fiber vardır. Fiber gelirse direk NetSpeed'in fiber tarifesine geçeceğim.
bu kaç mbps alırsınız, altyapı var mı yok mu uygulamalarını türk telekom hazırlıyor. benim evimde de altyapı yokken 15 mbps alabilirsiniz diyordu sistem. hem netspeed hem turknet vs hepsinde aynı diyordu, superonline ı aradım adresimde telefon hattı bile yok ama 2 km ötemde fiber altyapınız var dedim, sistemde adsl gözüküyor dedi adam bi anlaşamadık adam ekip yolladı baktı altyapı yok diye bilgi geçmişler sonra bütün sitelerde belirttiğiniz adreste altyapı yok yazısı çıkmaya başladı. yani demek istediğim bağlatmak istediğin iss yi ara ekip yollattıp baksınlar
Şu an altyapı var. Apartmandakilerin çoğu VDSL kullanıyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı