Arkadaşlar merhaba. TTNET kullanıcısıyım. İnternet altyapım 61 MB göstermesine rağmen 50 MB olan internetimle 38 MB hız alıyordum. Bugün ASUS AC-51 model modemi alıp internet hızımı 75 MB'e yükselttim. Fakat en kötü 50-55 MB göstermesini beklediğim hız yine aynı değerlerde kaldı. Bunun ayarı var mıdır? İçime dert oldu. Yardımlarınız için şimdidien teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba. TTNET kullanıcısıyım. İnternet altyapım 61 MB göstermesine rağmen 50 MB olan internetimle 38 MB hız alıyordum. Bugün ASUS AC-51 model modemi alıp internet hızımı 75 MB'e yükselttim. Fakat en kötü 50-55 MB göstermesini beklediğim hız yine aynı değerlerde kaldı. Bunun ayarı var mıdır? İçime dert oldu. Yardımlarınız için şimdidien teşekkürler.
Yardımınız için çok teşekkürler. Tribe girmektense bilgi almak çok daha iyi oldu, son olarak bu ayarları internetten bir kaç yerden görüp değiştirdim. Yapmam gereken birşey var mı acaba?
Yardımınız için çok teşekkürler. Tribe girmektense bilgi almak çok daha iyi oldu, son olarak bu ayarları internetten birkaç yerden görüp değiştirdim. Yapmam gereken bir şey var mı acaba?