zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.138 Makaleler 2 Çözümler 16 4 Temmuz 2020 #21 armagankivanc dedi: Evet başvuralı 10 gün oldu ve İnternet'i bağlatmaları için port boşalmasını beklediklerini söylediler. Genişletmek için tıkla... O portlar boşalmaz boşalması için birinin İnternet'ini iptal ettirmesi lazım.
armagankivanc dedi: Evet başvuralı 10 gün oldu ve İnternet'i bağlatmaları için port boşalmasını beklediklerini söylediler. Genişletmek için tıkla... O portlar boşalmaz boşalması için birinin İnternet'ini iptal ettirmesi lazım.
armagankivanc Decapat Katılım 4 Kasım 2018 Mesajlar 72 4 Temmuz 2020 #22 zKEBAB dedi: O portlar boşalmaz boşalması için birinin İnternet'ini iptal ettirmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Ne yapmamanı önerirsiniz ?
zKEBAB dedi: O portlar boşalmaz boşalması için birinin İnternet'ini iptal ettirmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Ne yapmamanı önerirsiniz ?
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.138 Makaleler 2 Çözümler 16 4 Temmuz 2020 #23 armagankivanc dedi: Ne yapmamanı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Elden bir şey gelmez. Ben yaklaşık 2 yıl önce taşındım 9 ay kadar port beklemek zorunda kalmıştım o arada kullandığım mobil tarifelerinin haddi hesabı yok.
armagankivanc dedi: Ne yapmamanı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Elden bir şey gelmez. Ben yaklaşık 2 yıl önce taşındım 9 ay kadar port beklemek zorunda kalmıştım o arada kullandığım mobil tarifelerinin haddi hesabı yok.
kalyskahier Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 210 Çözümler 1 4 Temmuz 2020 #24 armagankivanc dedi: Ne yapmamanı önerirsiniz ? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi port konusunda Türk Telekom'a mecbursunuz az önce dediğim sistemi uygulamanızı tavsiye ederim
armagankivanc dedi: Ne yapmamanı önerirsiniz ? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi port konusunda Türk Telekom'a mecbursunuz az önce dediğim sistemi uygulamanızı tavsiye ederim
armagankivanc Decapat Katılım 4 Kasım 2018 Mesajlar 72 4 Temmuz 2020 #25 kalyskahier dedi: Dediğim gibi port konusunda Türk Telekom'a mecbursunuz az önce dediğim sistemi uygulamanızı tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... Hocam şu an kullandığım İnternet'i iptal etsem benim portum boşalsa öyle olmaz mı?
kalyskahier dedi: Dediğim gibi port konusunda Türk Telekom'a mecbursunuz az önce dediğim sistemi uygulamanızı tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... Hocam şu an kullandığım İnternet'i iptal etsem benim portum boşalsa öyle olmaz mı?
kalyskahier Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 210 Çözümler 1 4 Temmuz 2020 #26 armagankivanc dedi: Hocam şu an kullandığım İnternet'i iptal etsem benim portum boşalsa öyle olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Sakın ama kullandığınız interneti kapatmayın eğer ki elinizde port varsa nakil yapın. Kapatırsanız portunuz diğer bekleyen insanlara verilir
armagankivanc dedi: Hocam şu an kullandığım İnternet'i iptal etsem benim portum boşalsa öyle olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Sakın ama kullandığınız interneti kapatmayın eğer ki elinizde port varsa nakil yapın. Kapatırsanız portunuz diğer bekleyen insanlara verilir
armagankivanc Decapat Katılım 4 Kasım 2018 Mesajlar 72 4 Temmuz 2020 #27 kalyskahier dedi: Sakın ama kullandığınız interneti kapatmayın eğer ki elinizde port varsa nakil yapın. Kapatırsanız portunuz diğer bekleyen insanlara verilir Genişletmek için tıkla... Elimde port olup olmadığını nasıl anlayabilirim ?
kalyskahier dedi: Sakın ama kullandığınız interneti kapatmayın eğer ki elinizde port varsa nakil yapın. Kapatırsanız portunuz diğer bekleyen insanlara verilir Genişletmek için tıkla... Elimde port olup olmadığını nasıl anlayabilirim ?
kalyskahier Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 210 Çözümler 1 4 Temmuz 2020 #28 armagankivanc dedi: Elimde port olup olmadığını nasıl anlayabilirim ? Genişletmek için tıkla... Hocam basit bir soru. Şu an evinizde internet var mı? Varsa hangi firmanın hangi paketi.
armagankivanc dedi: Elimde port olup olmadığını nasıl anlayabilirim ? Genişletmek için tıkla... Hocam basit bir soru. Şu an evinizde internet var mı? Varsa hangi firmanın hangi paketi.
armagankivanc Decapat Katılım 4 Kasım 2018 Mesajlar 72 4 Temmuz 2020 #29 kalyskahier dedi: Hocam basit bir soru. Şu an evinizde internet var mı? Varsa hangi firmanın hangi paketi. Genişletmek için tıkla... Şuan evde internet var vodafone evde internet
kalyskahier dedi: Hocam basit bir soru. Şu an evinizde internet var mı? Varsa hangi firmanın hangi paketi. Genişletmek için tıkla... Şuan evde internet var vodafone evde internet
kalyskahier Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 210 Çözümler 1 4 Temmuz 2020 #30 192.168.1.1 sitesinden xDSL ayarlanızı atar mısınız evinize en yüksek gelicek hıza bakalım armagankivanc dedi: Şuan evde internet var vodafone evde internet Genişletmek için tıkla... armagankivanc dedi: Şuan evde internet var vodafone evde internet Genişletmek için tıkla... Ki zaten evinizde internet varsa boşuna port beklemeyin nakil yapın.
192.168.1.1 sitesinden xDSL ayarlanızı atar mısınız evinize en yüksek gelicek hıza bakalım armagankivanc dedi: Şuan evde internet var vodafone evde internet Genişletmek için tıkla... armagankivanc dedi: Şuan evde internet var vodafone evde internet Genişletmek için tıkla... Ki zaten evinizde internet varsa boşuna port beklemeyin nakil yapın.